Marvel’s Midnight Suns: personaje noi și o posibilă dată de lansare

Marvel's Midnight Suns: personaje noi și o posibilă dată de lansare

Se pare că precomenzile pentru Marvel’s Midnight Suns sunt pe cale să fie disponibile înaintea datei de lansare din octombrie.

Aceasta este conform unei noi scurgeri de informații, care pare să susțină afirmațiile anterioare conform cărora jocul va fi lansat pe 6 octombrie și va fi disponibil în trei variante: standard, enhanced și legendary edition.

Dacă este adevărat, scurgerea dezvăluie, de asemenea, doi eroi Marvel necunoscuți până acum, pregătiți să se alăture distribuției. Până în acest moment, ne așteptam la apariții de la Blade, Captain America, Captain Marvel, Doctor Strange, Ghost Rider, Iron Man, Magik, Nico Minoru și Wolverine, dar încă doi eroi au fost incluși în grafica cutiei: Spider-Man și Scarlet Witch.

Probabil că nu va dura mult până să obținem o dată de lansare pentru Marvel’s Midnight Suns, deoarece a fost recent clasificat în funcție de vârstă în Coreea de Sud.

Un titlu așteptat

Clasificarea vârstei – deliberată pe 13 mai și publicată vineri 14 – sugerează că RPG-ul tactic de luptă cu cărți ar putea ajunge pe consolele PC, Switch și PlayStation și Xbox mai devreme decât se aștepta, nu în ultimul rând pentru că a fost evaluat recent și în Australia, unde i s-a acordat un rating „matur”.

Oficial, totuși, Marvel’s Midnight Suns este încă programată pentru o lansare „a doua jumătate a anului 2022”.

Marvel’s Midnight Suns se inspiră din seria de benzi desenate Midnight Sons de la mijlocul anilor 90, care spunea povestea unei trupe de supereroi care luptă împotriva lui Lilith, mama tuturor demonilor.

Lilith a fost înviată de Hydra și nu se va opri la nimic pentru a îndeplini o profeție și a-și aduce stăpânul înapoi folosind toată forța armatei ei demonice. Ca răspuns la această amenințare infernală, Caretaker alege să reformeze Midnight Suns cu câțiva eroi noi – inclusiv Avengers, care decid să reînvie legendarul erou The Hunter, copilul lui Lilith și singurul care a învins-o înainte.

Citește și: