Noi vești din Universul Marvel: vezi despre ce e vorba

Noi vești din Universul Marvel: vezi despre ce e vorba

Dacă ești pasionat de jocuri, în special de cele din universul Marvel, atunci ai motive să te bucuri.

Creatorul jocului XCOM a anunțat un nou joc RPG denumit Marvel‘s Midnight Suns. În viziunea celor de la Firaxis jocul este bazat pe comic-ul din anii 90 denumit Midnight Sons. Practic, în joc vei intra în pielea unui nou super-erou Marvel denumit The Hunter și vei lupta să o înfrângi pe „Mama Demonilor”, Lilith. În această misiune vei fi ajutat de către echipa Midnight Sons, pe numele lor Blade, Ghost Rider sau chiar Wolverine. Stai liniștit, în joc te vei întâlni și cu Iron Man sau Captain America.

Noul titlu va fi disponibil pe PS4/PS5, Xbox X/S, Xbox One, Nintendo Switch și PC din martie 2022. Mai mult, studioul va face o prezentare a jocului pe 1 Septembrie.

Cum va funcționa noul RPG

Primul lucru la care te gândești când auzi „Firaxis și RPG” în aceeași propoziție este fără doar și poate XCOM. Unul din cele mai de succes titluri lansate vreodată, XCOM este și incredibil de dificil.

Deloc surprinzător sau poate nu, noul joc va fi total diferit de predecesorul său în ceea ce privește mecanica sa. Șeful echipei de creație, Jake Solomon, a declarat într-un interviu că Midnight Suns „va avea zero mecanici împrumutate de la XCOM”.  În misiunile pe care le vei avea o să controlezi o echipă formată din trei eroi care te vor ajuta să îi dezvolți puterile caracterului tău principal, The Hunter. Mai interesant, cel puțin pentru mine, este și faptul că atunci când nu ești în luptă vei avea la dispoziție o lume deschisă, open world, pe care o vei putea explora și în care vei forma relații cu alți super-eroi. Cel mai important, nu există mecanica din jocul anterior în care dacă erai înfrânt îți pierdeai definitiv eroul, permanent death. Astfel, nivelul de paranoie care te însoțea în XCOM va lipsi, ceea ce nu poate decât să îi bucure pe cei interesați în primul rând de poveste.

Abia aștept să vedem și prezentarea efectivă a gameplay-ului, până atunci putem oricând să ne reîntoarcem la filmele consacrate din Universul Marvel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: