Loki se întoarce și nu oricum, mai elegant ca niciodată: când îl poți revedea pe Tom Hiddleston pe micile ecrane

Loki se întoarce și nu oricum, mai elegant ca niciodată: când îl poți revedea pe Tom Hiddleston pe micile ecrane

Tom Hiddleston se întoarce pentru sezonul 2 al producției Loki, iar fanii serialului se pot bucura acum de noi imagini din decor, în care îl pot vedea pe actor purtând un costum elegant.

Premiera din 2021, care a avut loc pe Disney+, a primit o nouă reprezentare după ani de zile în care Loki a deținut supremația între personajele MCU. Vestea bună este că Loki urmează să se întoarcă în anul 2023. Deși Marvel Studios nu a anunțat încă o dată concretă de lansare, producția pentru sezonul 2 din Loki a început deja, din câte știm până acum.

În timp ce Hiddleston s-a remarcat la MCU încă din primii ani, abia în Faza 4 a obținut, în sfârșit, atenția pe care o merită. Seria Loki ni-l prezintă pe acest personaj în timp ce se luptă cu adevărata sa identitate. De-a lungul narațiunii, el întâlnește și alte versiuni ale lui, inclusiv o variantă feminină pe nume Sylvie (Sophia di Martino).

Întreaga lor aventură se încheie cu celebra confruntare cu He Who Remains (Jonathan Majors), o variantă a lui Kang Cuceritorul. De amintit că, până la sfârșitul sezonului 1 din Loki, multiversul o luase deja „la vale”, incluzând realități alternative care se ciocnesc între ele. Între timp, Loki este trimis într-o cronologie complet diferită, una care este atent supravegheată de Kang.

loki-costum-elegant-Tom Hiddleston sezon nou loki data lansare costum elegant imagini culise
Tom Hiddleston / imagine din Loki

Filmările pentru sezonul doi din Loki au început deja

Filmările pentru continuarea serialului Loki au început, iar într-un nou lot de imagini de decor din sezonul 2 îl putem vedea, din nou, pe Hiddleston în „pielea” personajului său. Cu toate astea, în loc să poarte costumul lui obișnuit, Tom este îmbrăcat într-un costum elegant.

Rămâne de văzut ce alte surprize ni se pregătesc. Totuși, poate cea mai așteptată informație este cea a datei concrete de lansare.