29 aug. 2020 | 11:12

Chadwick Boseman a murit. Actorul de 43 de ani a devenit celebru cu rolul din „Black Panther”

Știri generale
Chadwick Boseman a murit. Actorul de 43 de ani a devenit celebru cu rolul din „Black Panther”
Chadwick Boseman a murit. Actorul de 43 de ani a devenit celebru cu rolul din „Black Panther”

Este o moarte șocantă pentru Hollywood. Chadwick Boseman, actorul care a devent faimos pentru rolul interpretat în pelicula ”Black Panther”, s-a stins din viață la numai 43 de ani. Decesul a venit ca urmare a patru ani de luptă cu o boală îngrozitoare.

Chadwick Boseman a murit

Chadwick Boseman, cel care l-a interpretat pe T’Challa în filmul Marvel „Black Panther”, s-a luptat mai bine de patru ani cu cancerul de colon, au precizat membrii familiei, care au confirmat vestea morții lui chiar în această dimineață, pe Twitter.

Cu toate că ducea o bătălie cumplită cu boala, Chadwick Boseman a fost extrem de discret în ce privește suferința sa și nu a făcut-o niciodată publică. În ultimii ani însă, boala începuse să lase și urme fizice: actorul începuse să slăbească mult, iar fanii își făceau griji.

„Un adevărat luptător, Chadwick a perseverat prin tot și v-a adus multe dintre filmele pe care ați ajuns să le iubiți”, se menționează în mesajul postat de familie.

A interpretat rolul principal în Black Panther

„A fost onoarea carierei sale să îi dea viață Regelui T’Challa în „Black Panther”. A murit în casa lui, cu soția și familia alături.”

Filmul „Black Panther” a fost lansat în 2018. El a fost primul film major dedicat unui supererou de culoare. Totodată, filmul a devenit primul din acest gen care a fost nominalizat pentru „Cel mai bun film” la Premiile Oscar.

Cel mai recent film lansat în care acesta a jucat este „Da 5 Bloods” al lui Spike Lee, lansat în această vară de Netflix. Iar de curând a încheiat filmările pentru drama „Ma Rainey’s Black Bottom”, film bazat pe piesa de teatru premiată cu Pulitzer a lui August Wilson.

Chadwick Boseman s-a născut pe data de 22 noiembrie 1977, în Anderson (Carolina de Sud). El s-a remarcat în rolul jucătorului de baseball Jackie Robinson, în „42” (2013), dar şi în cel al muzicianului James Brown, în „Get on Up” (2014).

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro