Legătura dintre Peter Dinklage și următorul film Thor: ce a spus actorul

Legătura dintre Peter Dinklage și următorul film Thor: ce a spus actorul

Peter Dinklage, actorul care dă viață personajului Eitri the Dwarf, a vorbit despre reîntoarcerea personajului său în „Thor: Love And Thunder”.

Prezentat publicului, pentru prima dată, în „Avengers: Infinity War”, personajul Eitri, interpretat de Peter Dinklage a devenit unul extrem de important în universul Marvel. Mai exact, acesta a fost însărcinat să creeze celebrul ciocan al lui Thor (personaj interpretat de actorul Chris Hemsworth), însă și recentul topor, Stormbreaker. Însă, în urma construirii Gauntlet-ului, Thanos i-a măcelărit pe tovarășii lui Eitri. Deși i-a permis lui Eitri să trăiască, Thanos i-a luat acestuia funcțiile mâinilor, astfel încât să nu le mai poată folosi pentru a construi alte arme. Dar, cu ajutorul lui Thor, Rocket Racoon (Bradley Cooper) și Groot (Vin Diesel), Eitri a reușit să creeze Stormbreaker, astfel încât Thor să poată avea arma perfectă ca să-l învingă pe Thanos.

Deși eforturile lui Eitri au meritat din plin, ațadar că au facilitat înfrângerea lui Thanos, în „Avengers: Endgame”, datorită armei Stormbreaker, modul în care personajul se va integra în noul film „Thor” nu este cunoscut, în acest moment.

Actorul Peter Dinklage a vorbit despre viitorul lui Eitri, într-un interviu

Într-un interviu acordat pentru publicația The Empire Film Podcast, Dinklage a răspuns anumitor întrebări legate despre posibilul său viitor în MCU. Deși nu a putut intra în detalii și nici să confirme în mod explicit implicarea sa în viitorul film, Dinklage a făcut referire la „Thor: Love And Thunder”, sugerând că personajul său nu va lipsi din viitorul scenariu.

Mai mult, actorul a glumit, în stilul caracteristic, spunând următoarele: „Hmm, un viitor film Thor reprezintă o realitate, nu-i așa? Regizat de Taika Waititi? Ce?  N-am spus nimic… n-am spus nimic. Ce? Ce?”, a glumit Peter Dinklage, în cadrul interviului.

„Thor: Love And Thunder” va fi lansat oficial, pe marile ecrane, în data de 8 iulie 2022. Alte detalii nu sunt cunoscute, în acest moment.