14 oct. 2022 | 11:55

Legătura dintre Dune, Game of Thrones și HBO: The Sisterhood, producția care s-ar putea să funcționeze

ACTUALITATE
Legătura dintre Dune, Game of Thrones și HBO: The Sisterhood, producția care s-ar putea să funcționeze

Veste bună este că gigantul HBO a anunțat că va miza pe Dune: The Sisterhood, serie în care o va distribuit pe actrița britanică Indira Varma, într-un rol cheie.

Seria prequel Dune, care este creată pentru HBO Max, se bazează pe romanul din 2021, Sisterhood Of Dune, scris de Brian Herbert și Kevin J. Anderson. Serialul va urmari originile Bene Gesserit, un ordin străvechi de femei spion. Cu o acțiune amplasată cu 10.000 de ani înainte de evenimentele din Dune, producția se va concentra pe noi personaje.

Așa cum menționam anterior, Indira Varma se alătură distribuției din Dune: The Sisterhood. Actrița, care a jucat anteior rolul Ellariei Sand în Game of Thrones, dar și pe cel al Talei Durith în Obi-Wan Kenobi, o va interpreta pe formidabila împărăteasă Natalya în seria prequel.

Dune: The Sisterhood va apărea după partea a doua din Dune

Având în vedere că Dune: The Sisterhood este încă în faza de casting, iar Dune: Part Two se află deja la mijlocul producției, pare probabil ca partea a doua a filmului Dune, care tocmai și-a mutat lansarea pentru 3 noiembrie 2023, să apară înainte de seria prequel.

Deoarece prequelul are loc cu mii de ani înainte de evenimentele din film, este puțin probabil ca Rebecca Ferguson să-și reia rolul din Dune ca Lady Jessica, mama lui Paul (Timotheé Chalamet). Charlotte Rampling, care a jucat rolul Reverend Mother Gaius Helen Mohiam, membru Bene Gesserit, are șanse mici, la rândul ei, să facă parte din noua distribuție.

Villeneuve a declarat anterior că a lăsat creația Dune: The Sisterhood pe mâinile lui Ademu-John, în timp ce se concentrează pe creația Dune: Partea a doua.

Deși multe detalii despre serie se află încă „sub cheie”, este de așteptat ca producția să țină cont de filmele lui Vileneuve, totuși. În mod evident, fanii își doresc ca cele două producții să se intercaleze, într-o oarecare măsură, pentru a întregi franciza atât de iubită.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele