Jennifer Aniston și Adam Sandler se întorc în Murder Mystery: ce a publicat Jen pe Instagram

Jennifer Aniston și Adam Sandler se întorc în Murder Mystery: ce a publicat Jen pe Instagram

Se pare că „Murder Mystery 2” va deveni realitate, așadar, dacă ți-a plăcut prima parte, ai toate motivele de bucurie: Jennifer Aniston a confirmat încheierea filmărilor pentru cea de-a doua, pe pagina sa de Instagram, de curând.

Un clip publicat recent pentru „Murder Mystery 2” confirmă că Adam Sandler și Jennifer Aniston au încheiat deja filmările. „Murder Mystery” a debutat în iunie 2019 și a stabilit un nou record de streaming pentru filmele originale publicate de Netflix. Cu un scenariu scris de de James Vanderbilt, filmul a depășit aproape 31 de milioane de vizualizări, iar asta în numai trei zile.

În septembrie anul trecut, Netflix a anunțat că Sandler și Aniston își vor relua rolurile ca Nick și Audrey Spitz pentru „Murder Mystery 2”.

Jennifer Aniston a publicat pe Instagram un scurt clip pentru fanii „Murder Mystery”

Se pare că partea a doua a filmului și-a încheiat producția la Paris, conform a ceea ce a publicat Jennifer Aniston pe Instagram. Actrița a urcat un videoclip care confirmă că ea și Sandler au terminat filmările „Murder Mystery 2”. Cu snap-uri din culise, un clip cu turnul Eiffel noaptea, dar și câteva imagini cu Aniston și Sandler împreună, pe platoul de filmare: cam acesta ar fi rezumatul postării. Clipul a fost intitulat „Merciiii Paris” și poate fi urmărit în subsolul acestui articol.

Regizat de Jeremy Garelick, „Murder Mystery 2” continuă să țină sub secret detaliile intrigii și încă nu are o dată oficială de lansare. Deși, acum că filmările s-au încheiat pentru Aniston și Sandler, devine din ce în ce mai probabil ca data de lansare să fie anunțată în curând.

În momentul de față, există, de asemenea, șanse reale ca franciza să se transforme, în viitor, chiar într-o trilogie de succes, dacă partea a doua va beneficia de tot atâta „noroc” ca prima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)