Doliu la Hollywood. A murit actorul celebru din Friends: mesajul tulburător al lui Jennifer Aniston

Doliu la Hollywood. A murit actorul celebru din Friends: mesajul tulburător al lui Jennifer Aniston
Jennifer Aniston transmite un mesaj emoționant

Pentru fanii celebrului serial „Friends”, numele lui James Michael Tyler este unul extrem de cunoscut. Mulți fani l-au numit pe personajul lui Tyler, Gunther, drept „al șaptelea prieten” datorită omniprezenței sale în serial. A fost văzut frecvent în spatele tejghelei de la Central Perk și dezvoltându-și pasiunea pentru personajul lui Jennifer Aniston, Rachel Green. Personajul Gunther, jucat de Tyler, a primit o mulțime de replici memorabile pe parcursul celor 10 ani de „Friends”. Din păcate vestea decesului acestuia i-a întristat pe fani, iar Jennifer Aniston a comentat știrea printr-un mesaj extrem de emoționant.

James Michael Tyler, „al șaptelea prieten”

Pentru fanii celebrului serial „Friends”, numele lui James Michael Tyler este unul extrem de cunoscut pentru rolul lui Gunther, managerul cafenelei Central Perk și admiratorul lui Rachel în serialul emblematic al anilor 90, „Friends”, timp de 10 sezoane, dar a jucat în numeroase alte titluri.

Actorul a dezvăluit pentru prima dată că se luptă cu cancerul de prostată în stadiul 4 în iunie 2021, când a vorbit la „Today Show” de la NBC. Tot atunci declara că medicii i-au descoperit cancerul în timpul unui examen de rutină când avea 56 de ani.
Cancerul s-a extins la oase, a spus el, lăsându-l în imposibilitatea de a mai merge. A fost tratat cu terapie hormonală.

„Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit și parte integrantă a familiei FRIENDS.

Gândurile noastre sunt alături de familia sa, prieteni, colegi și fani”, a scris contul de Twitter „Friends”.

James Michael Tyler și-a găsit faima în rolul Gunther în „Friends”, dar a avut și o serie de alte roluri TV. A apărut de 148 de ori în „Friends” de-a lungul a zece ani. Tyler a avut și roluri în „Just Shoot Me!”, ”Sabrina vrăjitoarea adolescentă”, „Scrubs”. Ultima sa apariție TV a fost la începutul acestui an pentru „HBO Friends”

Jennifer Aniston transmite un mesaj emoționant

Conform CNN, actorul James Michael Tyler a fost găsit mort în apartamentul său. Celebra actriță Jennifer Aniston, partenera acestuia în serialul de succes „Friends” a transmis un mesaj emoționant pe Twitter, după anunțul decesului celebrului actor de comedie.

Jennifer Aniston a fost una dintre multele persoane care au apelat la rețelele sociale pentru a-și aminti de prietenia ei cu James Michael Tyler, care l-a jucat pe Gunther în serialul de succes „Friends”.

Actrița a vorbit despre James într-o postare de duminică seară pe Instagram în care scria:

„Friends nu ar fi fost la fel fără tine. Mulțumesc pentru râsul pe care l-ai adus în serial și pentru toată viața noastră. Îmi va fi atât de dor de #JamesMichaelTyler.”, a scris Jennifer Aniston pe Twitter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI