Jason Momoa va da viață unui nou personaj, în primul film Minecraft

Jason Momoa va da viață unui nou personaj, în primul film Minecraft

O versiune de film pentru Minecraft, de la Mojang Studio, începe să prindă, încet dar sigur, contur. Vestea bună este că Jason Momoa se află „în cărți”, actorul aflându-se momentan la stadiul de negociere a contractului.

Jason Momoa poartă, în acest moment, discuții pentru a juca într-o viitoare adaptare cinematografică a popularului joc în care construiești lumi, se arată într-un articol semnat de The Hollywood Reporter.

Deși nu a fost semnat încă niciun contract, posibila introducere a lui Jason Momoa ar putea să însemne că vom avea parte de un adevărat blockbuster, atunci când filmul va fi lansat, de vreme ce orice peliculă în care joacă acesta se transformă, aproape instant, într-un hit, în sălile de cinema.

Nu se știe ce rol ar putea să joace Jason Momoa, în noul film Minecraft

Warner Bros. ar fi trebuit să lanseze filmul încă din martie 2022, dar a fost suspendat din cauza întârzierilor de producție legate de pandemie, informează publicația THR. De altfel, micile necazuri cu care s-a confruntat filmul preced pandemia de Covid-19; regizorul și scenariștii aleși inițial pentru a face parte din echipă au părăsit producția în 2014, din cauza diferențelor creative cu Mojang.

Jared Hess („Napoleon Dynamite”) a semnat, mai nou, un contract pentru regia filmului, iar producătorii „Dune”, Mary Parent și Roy Lee sunt, de asemenea, confirmați.

Nu este clar ce rol va juca Jason Momoa în film, deoarece încă nu se știe ce elemente ale jocului din 2011 vor apărea în film.

Povestea filmului, lansată de studiourile Mojang în 2019, este destul de simplă: Dragonul Ender, cel răutăcios și rău intenționat, ia decizii interesante, determinând o fată, dar și pe membrii grupului ei de aventurieri să pornească într-o călătorie ca să salveze Overworld de mânia acestuia”.

Este lesne de înțeles că fanii ar trebui să se aștepte la foarte multă acțiune. Filmul Minecraft își va începe, cel mai probabil, producția în 2023.

Citește și: