Fast & Furious 10, primele detalii: ce știm despre rolul lui Jason Momoa

Fast & Furious 10, primele detalii: ce știm despre rolul lui Jason Momoa

Tyrese Gibson, starul din „Fast & Furious 10”, a fost unul dintre primii actori care a scris despre venirea lui Jason Momoa în celebra franciză, felicitându-l, deopotrivă, pe acesta.

Anul trecut, seria „Fast & Furious” a continuat să-și încordeze „mușchii”, odată cu debutul lui F9, un nou film care a vrut să urce (și la propriu, dar și la figurat) pe noi culmi ale succesului. Mai exact, câteva personaje au reușit să plece chiar și în spațiu, ceea ce a schimbat perspectiva acțiunii. Într-o perioadă dificilă, din punct de vedere pandemic, în care nimeni nu mai spera la vânzări record și la un scor bun de box office, F&F a reușit să dovedească că imposibilul poate fi atins, lansându-se în luna iunie 2021.

Ceea ce, în mod evident, a creat premisa pentru partea cu numărul 10. Până la urmă, atât timp cât o idee încă merge, nu există niciun motiv să se renunțe la ea.

„Fast & Furious 10” ar putea fi lansat în 2023

Din ceea ce știm până în prezent, „Fast & Furious 10” este pregătit să fie lansat cândva în 2023 și va fi doar prima parte a unei povești spuse în două „episoade”. Justin Lin va regiza. În plus, o mare parte din distribuția originală va reveni, la rândul ei: printre care și Vin Diesel sau Michelle Rodriguez.

Cu toate astea, Dwayne Johnson nu va mai juca în fraciză – actorul a declarat deja public asta. Așadar, o concluzie logică ar fi că, odată cu placarea lui „The Rock”, este nevoie de un alt „băiat cu mușchi”, iar acesta va fi Jason Momoa.

Printre primele persoane care a reacționat la această veste este actorul Tyrese Gibson, cel care a scris pe rețele de socializare următoarele: „Gataaaaa, suntem pe drum! Bine ai venit în #fastfamily! Pluto, venim!”, a scris el, adăugând postării sale o fotografie cu Jason Momoa, preluată, ulterior, și de contul oficial al acestui film.

Citește și: