Jackass Forever, între scenariu și improvizație: celebra franciză sfidează, din nou, limitele

Jackass Forever, între scenariu și improvizație: celebra franciză sfidează, din nou, limitele

Cea de-a patra parte a francizei „Jackass Forever” atinge un nou nivel, atunci când vorbim despre „măcel” și „haos”. Ba mai mult, producătorii promit multe surprize suplimentare, tuturor nostalgicilor acestei serii care a făcut istorie.

V-ați întrebat vreodată câte, din acest film, sunt cascadorii regizate și câte sunt improvizații? Rămâne să vedem, în cele ce urmează, desigur.

Seria „Jackass Forever” a fost primită cu extrem de mult entuziasm, încă de la lansare, criticii și publicul, deopotrivă, proclamând că al patrulea film Jackass este cel mai bun din toată istoria sa. Acest lucru se datorează (cel puțin parțial) gradului de nostalgiei pe care „Jackass Forever” reușește să-l trezească în oameni, la acest fapt contribuind inclusiv distribuția originală, cea cu care a crescut o întreagă generație de adolescenți, deveniți acum oameni mari.

„Jackass Forever”, melanjul perfect între un scenariu prestabilit și improvizație

În timp ce marea majoritate a acțiunii din filmul „Jackass Forever” este marcată de un scenariu atent planificat, reacțiile sunt autentice, ceea ce, în mod evident, reprezintă cea mai bună parte a producției și motivul pentru care această serie a devenit atât de iubită, în ani.

În cazul noului film, exact ca în trecut, totul se bazează pe un scenariu bine pus la punct, cel puțin din punct de vedere al cascadoriilor executate. Cu toate astea, scenariul suferă mici modificări, atunci când vorbim despre improvizațiile ulterioare, cele care reușesc, de cele mai multe ori, să transforme respectiva cascadorie într-una extraordinară, dar și extrem de amuzantă.

Într-un interviu acordat pentru AltPress, în 2018, cu puțin înainte ca „Jackass Forever” să se transforme într-un plan concret, Johnny Knoxville a declarat că a adunat mai bine de 200 de pagini de idei pentru noi și noi cascadorii, pentru a le folosi în următorul său film Jackass.

Multe dintre aceste idei nu numai că au fost folosite în „Jackass Forever”, dar au contribuit și la asigurarea finanțării necesare pentru unele dintre conceptele cheie ale filmului.

 

Citește și: