Tinder și alte aplicații de dating te cuplează mai repede cu cineva dacă ești vaccinat: despre ce e vorba

Tinder și alte aplicații de dating te cuplează mai repede cu cineva dacă ești vaccinat: despre ce e vorba

Tinder și alte aplicații de dating au decis să speculeze momentul și încearcă să încurajeze vaccinarea, dincolo de efectele recunoscute medical.

Tinder și alte aplicații de dating se înscriu pe lista celor care promovează vaccinarea. Astfel de aplicații au decis să vină cu funcții speciale pentru cei au primit serul anti-Covid. Printre aplicațiile care au venit cu noi funcții se numără Tinder, Hinge și Bumble.

Acestea-ți promit chiar că te cuplează mai repede și facilitează găsirea unui partener mai repede.

Tinder te cuplează mai repede dacă ești vaccinat

Uite mai jos, spre exemplu, cum arată noua funcție în cazul aplicației Hinge. Practic, pe lângă informațiile care ți se cer în mod obișnuit, platforma ar vrea și alte date despre tine. Nu e obligatoriu să răspunzi într-un fel sau altul, dar e clar că-ți oferă beneficii dacă ești vaccinat.

La fel ca la Tinder, îți promite mai multe matches (adică potriviri cu parteneri sau partenere).

Noile funcții pe care aplicațiile de dating le pun la dispoziția utilizatorilor variază: de la badge-uri care atestă faptul că te-ai vaccinat până la accesarea gratuită a unor funcții premium, pentru care în mod normal aveai nevoie de abonament. De asemenea, găsești și linkuri către informații utile legate de vaccinare.

Scopul ar fi ca tot mai mulți utilizatori să se vaccineze, măcar în speranța că se pot cupla mai repede și că aplicația le poate facilita acest lucru.

Studii realizate de OKCupid, o aplicație cu același profil, arată că cei care s-au vaccinat sau plănuiesc să o facă au cu 14% mai multe interacțiuni de tip match.

Un singur lucru rămâne, însă, neclar. Aplicațiile nu pot verifica în mod real dacă tu te-ai vaccinat sau nu. Din acest motiv, răspunsurile utilizatorilor trebuie luate ca atare și plecând de la premisa că toată lumea spune adevărul. Până atunci, însă, o astfel de măsură ar putea da roade și tot mai multe persoane pot decide să meargă să se vaccineze.

Măcar de dragul găsirii unui partener cât mai repede.

Citește și: