VIDEO Reuniunea Friends, finalizată: ce s-a întâmplat cu ”prietenii tăi” în 17 ani de la finalul serialului

VIDEO Reuniunea Friends, finalizată: ce s-a întâmplat cu ”prietenii tăi” în 17 ani de la finalul serialului

Ultimul episod din Friends a fost difuzat pe 6 mai 2004, dar cei de la HBO au organizat o reuniune a celor mai îndrăgite personaje ale tale, iar aceasta va fi difuzată în curând.

După zece sezoane de Friends, îndrăgiți actori din clasicul serial nu au mai fost văzuți împreună toți șase, până acum. Din fericire, dacă erai curios cum mai arată, cum au trecut cei 17 ani de la final peste ei, acum ai ocazia. Ca referință, Friends sau Prietenii tăi, după cum îi spunea în România, a câștigat 6 premii Emmy și se află pe poziția 53 în topul celor mai bune seriale din toate timpurile de pe IMDb.

Friends Reunion

Ce ar fi făcut personajele din Friends în 17 ani

Joey şi-ar fi deschis un magazin de sandvişuri, Monica s-ar fi luat la întrecere cu alte mame la vânzările de produse gătite organizate în scop caritabil la şcoală, iar Rachel ar fi înfiinţat propria linie vestimentară. Asta îşi imaginează vedetele din ”Friends” că ar fi făcut personajele lor la 17 ani după încheierea serialului comic de succes, în 2004, relatează miercuri Reuters.

Friends Reunion se va difuza săptămâna viitoare pe HBO Max, dar cu un pic de noroc, ar trebui să devină disponibil și pe HBO Go, în România. Show-ul îi va aduce în același cadru pe Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Matthew Perry. Într-un interviu acordat revistei People, cei șase au vorbit despre efortul acestei reuniuni, dar și despre amintirile cu care au rămas din urma serialului.

”Întotdeauna am simţit că Monica ar face ceva competitiv cu alte mame, luându-se la întrecere cu ele. Indiferent dacă este vorba de vânzarea de produse gătite la şcoală, sau ceva de genul acesta. Ar fi aşa de enervantă. Ar fi şefa PTA (asociaţia de părinţi şi profesori, n.r.)”, a declarat Cox pentru People. „Joey ar fi deschis un lanţ de magazine de sandvişuri”, a spus la rândul său LeBlanc. ”Şi ar fi mâncat toate sandvişurile”, a glumit Perry.

Reuniunea fără scenariu, difuzată pe HBO Max la data de 27 mai, se va bucura de prezenţa unor invitaţi celebri, printre care Lady Gaga, Justin Bieber, Reese Witherspoon sau David Beckham, dar şi a unor actori care au jucat roluri secundare în ”Friends”, cum ar fi Janice, Richard şi Gunther. Dacă ești curios de partea financiară a ecuației, potrivit site-ului revistei Variety, cei şase actori, care sunt şi co-producători executivi ai episodului reuniunii, au negociat o sumă de 2,5 milioane de dolari fiecare pentru filmarea acestui episod unic.

Citește și: