Hollywood Vampires revin în București: cât costă să-i vezi live pe Johnny Depp și Alice Cooper

Hollywood Vampires revin în București: cât costă să-i vezi live pe Johnny Depp și Alice Cooper

Hollywood Vampires, trupa din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry, revine la București pe 8 iunie 2023, la Romexpo.

Hollywood Vampires este o trupă ale carei baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry. Scopul formației, în sine, este acela de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scena rock care, la un moment dat, au murit din cauza exceselor făcute pe timpul vieților lor.

Numele formației este preluat de la clubul „The Hollywood Vampires”, fondat de Alice Cooper în tinerețe si din care făceau parte diferiți cântăreți precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.

Trupa a lansat două albume, până în prezent. La acestea au „dat o mână de ajutor” personalități ca Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

În momentul de față, trupa s-a îmbogățit cu un nou membru (fie el permanent sau temporar), în persoana lui Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scenă alături de Duff McKagan și Matt Sorum, de la Guns n’ Roses, Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

„Au trecut deja trei ani de când Vampirii nu au mai fost în turneu. Abia aștept să revin pe scenă cu băieții; Îmi place foarte mult să fac parte din aceasta trupă. Trupa mea e minunată, dar să cânt cu Vampirii e o cu totul altă poveste”, a declarat Alice Cooper.

De unde iei biletele și cât costă

Biletele se vor pune în vânzare în data de 4 noiembrie, în rețeaua iabilet, și vor avea următoarele prețuri:

– Earlybird: primele 200 din fiecare categorie:  Heroes (A): 429 lei,  Boogiemen (B): 349 lei, Drunk Friends (C): 269 lei

– Presale: Heroes (A): 449 lei,  Boogiemen (B): 369 lei, Drunk Friends (C): 289 lei

– La intrare: Heroes (A): 480 lei,  Boogiemen (B): 400 lei, Drunk Friends (C): 350 lei

De asemenea, se vor pune la vânzare numai 500 de bilete VIP, în tribuna aflată la înălțime, la pretul de 699 lei.