18 mart. 2022 | 14:00

HBO Max concurează cu Pro Tv: când vei vedea pe streaming varianta la Vocea României

ACTUALITATE
HBO Max concurează cu Pro Tv: când vei vedea pe streaming varianta la Vocea României

HBO Max face concurență Pro Tv, de la 1 aprilie. One True Singer, reality show-ul de talente, o producție Max Original, va fi lansat pe 1 aprilie 2022, pe HBO Max.

S-a dezvăluit juriul, prezentatorul și moderatorii show-ului de talente care va fi difuzat oficial în România pe data de 1 aprilie. Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi sunt cele patru nume care vor ocupa locurile de la pupitrul juriului în căutarea următorului star din industria muzicală.

Selly va avea rolul de prezentator în cadrul show-ului, în timp ce Grasu XXL și Olivia Addams, alte două nume importante din industria muzicală, vor avea misiunea de a îndruma concurenții pe drumul lor către marele premiu.

One True Singer, pe HBO Max, de la 1 aprilie

Ca referință, One True Singer este primul show de talente produs de Max Original în România, în colaborare cu Global Records. Conceptul emisiunii este că 14 tineri artiști cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani vor parcurge drumul către marele premiu, care va fi acordat câștigătorului. Premiul va consta într-un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro și încă 50.000 de euro în cont.

Jurații au declarat că abia aștaptă să descopere oameni talentați. Artiștii se vor confrunta cu o serie de provocări menite să le testeze talentele, urmând a fi eliminați treptat de către juriu, în funcție de evoluția lor în competiție.

HBO Max s-a lansat pe 8 martie 2022 în România. Înlocuiește HBO GO, conform reprezentanţilor HBO. Platforma de streaming premium a WarnerMedia este disponibilă la preţul de 4,99 de euro pe lună, dar vine la pachet cu o serie de oferte. Vei avea reduceri de preţ dacă HBO Max este lansat înainte de 31 martie, precum şi un preţ mai bun la abonamentul pe an.

Platforma de streaming este disponibilă acum în 46 de teritorii din America şi Europa, iar numărul a crescut la 61 de teritorii, pe 8 martie. Atunci, HBO Max s-a lansat în alte 15 ţări europene.