Greșelile pe care le fac românii atunci când stau pe Whatsapp si duc la multe bătăi de cap, mai aproape de rezolvare. Noutatea care va schimba totul

Greșelile pe care le fac românii atunci când stau pe Whatsapp si duc la multe bătăi de cap, mai aproape de rezolvare. Noutatea care va schimba totul

Aplicațiile de mesagerie instantă vin cu numeroase opțiuni pentru utilizatorii săi, însă aceștia comit și greșelile care le dau bătăi de cap chiar și în cazul celei mai utilizate aplicații, WhatsApp.

De când este pe piață, dezvoltatorii au lansat mai multe schimbări importante pentru ca utilizatorii să beneficieze de cât mai multe facilități, indiferent că vorbim despre cei care folosesc iPhone sau Android. Unele schimbări se află în prezent în curs de lansare.

Una dintre acestea urmează a fi lansată de către cei de la WhatsApp, fiind și una dintre cele mai importante funcții ale aplicației atât în cazul Android cât și cel al iOS. Aceasta are la bază ștergerea mesajelor trimise către o altă persoană, chiar și 2 zile și 12 ore de la expedierea acestora.

Dezvoltatorii probabil că s-au gândit să adauge această opțiune pentru ca utilizatorii aplicației să se poată bucura de posibilitatea de a șterge un mesaj pe care l-au trimis anterior din greșeală către o altă persoană. Această funcție este în prezent testată, fiind lansată în varianta beta pentru ambele sisteme de operare.

Greșelile de pe WhatsApp pe care le vei putea îndrepta

Astfel, toate persoanele care au trimis un astfel de mesaj din greșeală, vor avea la dispoziție 60 de ore să șteargă mesajul sau mesajele respective, în comparație cu durata din prezent care este de doar o oră, 8 minute și 16 secunde.

Această extindere a timpului în care persoanele pot șterge mesajele trimise din greșeală reprezintă o măsură chiar foarte bună, mai ales în cazul celor care doresc să repare o greșeală. Mulți utilizatori au lăudat această inițiativă a dezvoltatorilor și apreciază noua opțiune, chiar dacă este în varianta de testare.

Noua funcție poate fi utilizată în prezent doar de către cei care au instalat versiunea beta a aplicației pentru iPhone și Android. Aceasta urmează a fi lansată în mod public atunci când toate testele vor fi fost efectuate, iar actualizarea va fi 100% pregătită pentru lansare.

Momentan nu se știe în cât timp acest lucru se va întâmpla însă de obicei, nu durează mult până când noua funcție este lansată în mod oficial pentru a putea fi utilizată. WhatsApp pregătește și alte schimbări importante pentru aplicația sa care vor fi disponibile pentru iPhone și Android la nivel global în următoarele luni.