18 mart. 2022 | 13:23

Cum vezi mesajele șterse pe WhatsApp: trucul pe care ți-ai fi dorit să-l cunoști dintotdeauna

ACTUALITATE
Cum vezi mesajele șterse pe WhatsApp: trucul pe care ți-ai fi dorit să-l cunoști dintotdeauna

Un truc ascuns de pe WhatsApp îți permite să vezi mesajele pe care prietenii tăi le-au șters din chat. Funcția „Anulați trimiterea mesajului” a WhatsApp a ajutat mii de oameni să șteargă ceva ce au trimis din greșeală – dar mesajele tale șterse ar putea fi citite, până la urmă, datorită unui truc puțin cunoscut.

Dacă ți s-a întâmplat să trimiți un mesaj jenant, din greșeală, pe WhatsApp sau să greșești căsuța de chat, știi cât de repede ai apăsat pe Delete. Cu toate astea, secretul tău ar putea fi aflat. Se pare că cei cu care vorbești pot vedea mesajele șterse de tine, cu ajutorul unui truc care implică notificările aplicației.

Cum vezi mesajele șterse de pe WhatsApp – mai simplu decât crezi

Conform Ta Tech Tips, un cont de pe TikTok, poți vedea cu ușurință mesajele șterse, pe dispozitivul tău Android.

El explică că, dacă ești pe un dispozitiv Android, este la fel de simplu ca deschiderea aplicației Setări de pe telefon. Apoi, cauți „istoric de notificări” și îl activezi. Aceasta înseamnă că, atunci când primești un mesaj care este șters mai târziu, îl vei putea vedea în continuare prin istoricul notificărilor.

Poți face acest lucru deschizând din nou aplicația de setări, mergând la istoricul notificărilor și atingând „Recent respins”, oricând vrei să vezi ce a dispărut.

Din păcate, trucul nu funcționează pe iPhone, deoarece nu are o funcție de jurnal de notificări, dar acest lucru s-ar putea schimba în viitor. Ștergerea mesajelor îți permite să elimini anumite mesaje din chaturile individuale sau de grup după ce le-ai trimis. Atinge lung un mesaj, apoi apasă pe ștergere. Procedând astfel, mesajul șters va fi înlocuit cu o notificare care spune „Acest mesaj a fost șters”.

Ai doar șapte minute pentru a elimina un mesaj după ce l-ai trimis, așa că asigură-te că o faci rapid.