Gratuite de la Sony, în februarie: jocurile de PS4 și PS5 pentru abonații la PlayStation Plus

Gratuite de la Sony, în februarie: jocurile de PS4 și PS5 pentru abonații la PlayStation Plus

Au fost anunțate oficial jocurile din februarie 2022 pentru PlayStation Plus, serviciul de abonament Sony pentru utilizatorii PlayStation. Iată jocurile gratuite PS Plus din februarie 2022.

PlayStation are un serviciu de abonament numit PlayStation Plus. Acest serviciu nu numai că-ți permite să accesezi modul online al jocurilor, dar îți oferă și câteva jocuri diferite lunare gratuite.

Playstation plus este serviciul online de abonament pentru jocuri Sony pentru PlayStation 4. Este necesar să joci jocuri multiplayer online pe PlayStation 4. Fie că joci un joc multiplayer competitiv cu persoane pe care nu le-ai întâlnit niciodată sau un joc cooperativ cu un prieten care trăiește la câteva străzi distanță, veți avea nevoie de PS Plus pentru a o face.

Astfel, jocurile gratuite PlayStation Plus din februarie 2022 au fost anunțate oficial.

Jocurile din februarie 2022 vor fi disponibile de pe 1 februarie. Dacă adaugi jocurile în bibliotecă, poți juca jocul atâta timp cât ai un abonament PS Plus. Iată ce jocuri poți juca gratis.

Planet Coaster: Console Edition PS5

Dacă ești un fan al vechilor jocuri Rollercoaster Tycoon sau Theme Park World, știi exact ce primești aici. Poți construi și gestiona un parc, asigurându-te că clienții tăi sunt mulțumiți și că ai destui bani.

EA Sports UFC 4 – PS4

Este cea mai recentă intrare din seria de jocuri de arte marțiale mixte. Creează-ți propriul personaj și joacă în Career Mode și campionate online. Acest joc are recenzii destul de bune și, deoarece este un joc PS4, îl poți lua și juca pe ambele console.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure – PS4

Nu confunda acest joc cu viitorul joc complet Tiny Tina’s Wonderlands. Acesta este un DLC pentru Borderlands 2 pe care îl poți juca singur.

Toate aceste jocuri vor fi disponibile gratuit de la 1 februarie până la 1 martie.

Poți solicita ofertele gratuite PS Plus, atât timp cât ești abonat la serviciu, care îți permite, de asemenea, să oci online și să gestionezi fișierele salvate în cloud. Poți juca orice bonusuri revendicate, atât timp cât ești abonat activ.