Gal Gadot, într-un nou film cu spioni, pe Netflix: actrița a dat detalii pe Twitter

Gal Gadot, într-un nou film cu spioni, pe Netflix: actrița a dat detalii pe Twitter

Gal Gadot a dezvăluit o fotografie, pe Twitter, de la începutul filmărilor pentru noul ei film de spionaj ce va fi, la un moment dat, disponibil Netflix, „Heart of Stone”.

Talentata actriță a avut de parcurs un drum lung, de la debutul ei în cinematografie, în 2009, mai exact în franciza „Fast & Furious”, aceasta devenind, ulterior, un adevărat simbol, imediat după distribuirea ei în „Wonder Woman”.

Se poate spune că Gal Gadot a avut un 2021 destul de plin, jucând în două dintre cele mai mari filme ale anului: „Justice League”, al lui Zach Snyder, dar și în „Red Notice”, de pe Netflix, care a devenit cel mai vizionat film din cadrul serviciului de streaming.

Ea a jucat, de asemenea, și în filmul lui Kenneth Branagh, „Death on the Nile”, care a primit recenzii destul de bune din partea criticilor, dar și din partea publicului.

Gal Gadot dezvăluie detalii importante despre noul său film, „Heart of Stone”, pe Twitter

Recent, Gadot a publicat, pe Twitter, o fotografie cu ea din culisele platoului de filmare pentru noua peliculă, „Heart of Stone”, dezvăluind, de asemenea, și numele personajului pe care îl interpretează în film: Rachel Stone.

„Heart of Stone” va fi regizat de Tom Harper, după un scenariu scris de Greg Rucka și Allison Schroeder. Interesant este și faptul că Gal Gadot nu se va rezuma doar la rolul său, ci va bifa și funcția de producător al filmului.

Din câte știm, până acum, vorbim despre un film clasic despre spionaj care ar putea, sau nu, să se asemene cu franciza „James Bond”.

În momentul de față, se știe că actorii Jamie Dornan și Alia Bhatt vor face parte, de asemenea, din distribuție, însă cam aici se opresc „spoilerele”.

Postarea lui Gal Gadot, pe Twitter: