Futurama se întoarce: ce știm, până acum, despre animația fenomen

Futurama se întoarce: ce știm, până acum, despre animația fenomen

Veste bună: după luni întregi de negocieri, Hulu lansat „la apă” oferta pentru 20 de episoade noi din comedia cult științifico-fantastică animată, „Futurama”.

Creată de Matt Groening și David X. Cohen, noile episoade din „Futurama” vor avea premiera în 2023, pe Hulu. Pe lângă Groening și Cohen, majoritatea distribuției serialului va reveni, incluzând nume ca Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr și David Herman. Cu toate astea, din listă va lipsi John DiMaggio, cel care a dat, în trecut, vocea robotului Bender.

Această readucere la viață a „Futurama”, serial animat ale cărui 20 de episoade noi sunt așteptate să fie difuzate în două loturi, ar fi a treia. Vorbim, în acest caz, despre al treilea serial de animație Fox care care e readus la viață, după „Family Guy”, care a fost continuat după ce fanii au cumpărat masiv DVD-uri, și „American Dad”, care a devenit un adevărat element de referință pentru TBS.

Cele trei reînvieri ale serialului animat „Futurama”

„Futurama” a fost difuzat, pentru prima oară, pe Fox, în perioada 1999-2003. Trustul avea să ia decizia de a renunța la producție la jumătatea sezonului 4. Ulterior, serialul animat a fost reînviat în 2007, cu patru filme lansate direct pe DVD, care au fost difuzate ulterior ca episoade de 30 de minute pe Comedy Central.

Ca urmare, Comedy Central a comandat noi sezoane ale serialului, așadar „Futurama” a revenit în 2010, fiind anulat, din nou, în 2013.

„Sunt încântat să primesc o altă șansă și să mă pot gândi cu încredere la viitor”, a declarat unul dintre creatori, David X. Cohen.

„Futurama” spune povestea lui Philip Fry (Billy West), un băiat de 25 de ani care lucrează pentru o pizzerie și care este criogenizat accidental în data de 31 decembrie 1999, totul ca să se trezească cu 1.000 de ani în viitor. În această nouă realitate a sa îl cunoaște pe Bender, un robot care posedă caracteristici și defecte umane.

Citește și: