Fulgy de la Clejani, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în cazul jurnalistului pe care l-a jefuit. Trebuie să-i plătească și daune

Fulgy de la Clejani, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în cazul jurnalistului pe care l-a jefuit. Trebuie să-i plătească și daune

Fulgy Manole, băiatul Clejanilor (Ioniță și Viorica), a fost condamnat, joi, 21 aprilie, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie și la plata unor daune de 10.000 de lei. Dar sentința poate fi atacată cu apel de avocații artistului. Ce acuzații i se aduc vedetei pentru o faptă comisă în data de 10.07.2021?

Lovitură pentru Fulgy de la Clejani

Fulgy de la Clejani a primit o condamnare la închisoare pentru tâlhărie, fiind găsit vinovat după ce a jefuit un jurnalist în luna iulie a anului trecut. De asemenea, mezinul familiei Manole este obligat să plătească daune materiale consistente, la care se adaugă și cheltuieli de judecată.

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. (….) Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…) Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale. În temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 4.500 de lei-cheltuieli judiciare către stat, din care 3.000 de lei ocazionate de efectuarea urmăririi penale stabilite prin rechizitoriu”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria sectorului 3 București.

Mezinul familiei Manole trebuie să muncească în folosul comunității

Deoarece instanța de judecată a decis ca pedeapsa de doi ani de închisoare pentru tâlhărie să fie cu suspendare, Fulgy trebuie să execute 60 de zile de muncă în folosul comunității și să respecte strict măsurile de supraveghere.

„Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: – să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; – să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; – să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; – să comunice schimbarea locului de muncă; – să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. (…)”, este explicația judecătorilor.

Problemele l-au urmărit în 2021

În 2021, Manole Dan Constantin Fulgeras aka Fulgy a traversat o perioadă cât se poate de dificilă. În vara anului trecut, tânărul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. După câteva zile, mezinul Clejanilor a făcut scandal într-un casino.

Citește și Profesorul român condamnat la 8 ani de închisoare în China, a fost eliberat și se întoarce în România

O perioadă, vedeta a stat internată la spitalul Alexandru Obregia din Capitală. Însă, după externare, Fulgy a ajuns din nou pe mâna poliției, deoarece a fost prins la volan fără drept, permisul de conducere fiindu-i suspendat. Problemele au continuat cu un nou scandal. Fulgeraș a fost reclamat la Poliție chiar de tatăl său pentru că l-ar fi agresat pe Ioniță de la Clejani. Pe numele lui nu a fost depusă nicio plângere. Apoi copilul Clejanilor a fost acuzat că a jefuit un jurnalist, fiind dosarul în care Fulgy a primit o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare.

Citește și: