FOTO Cum arătau cele mai cunoscute personaje din istoria recentă, în copilărie: de la Vladimir Putin, la Albert Einstein

FOTO Cum arătau cele mai cunoscute personaje din istoria recentă, în copilărie: de la Vladimir Putin, la Albert Einstein

Uneori ne vine greu să ne imaginăm oare cum arătau cei mai cunoscuți oameni din istoria recentă, în copilărie. Cu toate astea, cu toții am fost, la un moment dat, copii, indiferent cât de greu ar fi de crezut asta în cazul unor personaje care, imediat ce au atins maturitatea, au reușit să se îndepărteze totalmente de noțiunile de copilărie și inocență.

Cum arătau cei mai cunoscuți oameni ai istoriei, în copilărie

În mod evident, copilul din fotografie nu mai are nevoie de nicio prezentare, de vreme ce asemănarea cu varianta sa matură este izbitoare. Vladimir Putin este, în acest moment, unul dintre cei mai detestați lideri ai lumii, dacă nu chiar cel mai detestat.

Vladimir Putin, în copilărie

Spre deosebire de Putin, scriitorul Oscar Wilde este un pic mai greu de recunoscut, luând în calcul vestimentația sa, atipică pentru un băiețel al acelor timpuri.

Oscar Wilde, în copilărie

Regina Elisabeta a II-a, a Marii Britanii, este cel mai longeviv monarh din toate timpurile, fiind nevoită să preia tronul în urma morții premature a tatălui său. Această fotografie, pe care o poți vedea mai jos, ilustrează unul din ultimele momente în care Elisabeta s-a mai putut bucura de o viață cu adevărat fără griji.

regina elisabeta in copilarie
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în copilărie, când deținea titlul de prințesă

Albert Einstein este sinonim cu noțiunea de inteligență, iar figura sa este cunoscută de absolut toată lumea. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cum arăta savantul în copilărie.

Albert Einstein, în copilărie

Înainte ca Vladimir Putin să devină cel mai antipatizat lider de țară, acest loc a fost deținut de Albert Einstein. Da, ai ghicit, copilul simpatic din fotografia de mai jos.

Adolf Hitler în copilărie

La fel de drăgălașă era, în copilărie, și Marilyn Monroe. Însă, spre deosebire de multe dintre personajele prezentate mai sus, marea actriță a adus omenirii bucurie și nimic mai mult sau mai puțin, pe durata scurtei ei vieți.

Marilyn Monroe în copilărie
11:17 / 25.06.2022