Cum a fost surprins Vladimir Putin recent. E semn clar că boala îl macină VIDEO

Cum a fost surprins Vladimir Putin recent. E semn clar că boala îl macină VIDEO
Cum a fost surprins Vladimir Putin recent

Vladimir Putin pare a fi vizibil slăbit, spun jurnaliștii străini, din cauza bolii care l-ar măcina pe dinăuntru. Liderul de la Kremlin i-a șocat pe oficialii aflați la Forumul Economic din Sankt Petersburg, atunci când cei din jur ar fi sesizat faptul că președintele Rusiei nu și-ar mai fi putut stăpâni trupul.

Ce boală ar avea Vladimir Putin

O victorie a Rusiei în mâinile lui Vladimir Putin ar fi o „catastrofă”, a declarat premierul britanic Boris Johnson astăzi, după ce s-a întors din capitala Ucrainei.

Prim-ministrul a făcut recent o vizită surpriză la Kiev și a spus că este important ca Marea Britanie să demonstreze în continuare că sprijină statul ucrainean, avertizând în același timp asupra riscului de „oboseală a Ucrainei”.

„Rușii se îndreaptă centimetru cu centimetru și este vital pentru noi să arătăm ceea ce știm că este adevărat și anume că Ucraina poate câștiga și va câștiga.

Când se instalează oboseala în Ucraina, este foarte important să le arătăm că suntem alături de ei pe termen lung și le oferim rezistența strategică de care au nevoie”, a declarat Boris Johnson, potrivit publicației The Sun care a publicat aceste imagini video șocante cu Vladimir Putin.

Premierul Marii Britanii a adăugat faptul că ar fi o „catastrofă” dacă președintele rus Vladimir Putin ar fi capabil să securizeze Donbas și orașele din sudul Ucrainei.

Cum a fost surprins liderul Rusiei la Forumul Economic din Sankt Petersburg

Pe de altă parte, se pare că Vladimir Putin s-ar confrunta cu severe probleme de sănătate. Recent, liderul rus a fost văzut ținându-se de masă atât de tare, încât venele ar fi început să i se umfle. Mai mult de atât, sursa citată susține că, la un moment dat, mâinile oficialului rus ar fi părut încleștate și „înghețate”.

Speculațiile referitoare la starea președintelui Rusiei au reprezentat un subiect principal de discuții, umblând zvonuri conform cărora Putin ar suferi de Parkinson.

Cu toate acestea, oficialii de la Kremlin susțin, însă, că Vladimir Putin nu ar avea probleme de sănătate, deși presa străină scrie despre faptul că liderul rus nu mai este omul puternic de odinioară.

În ciuda acestui fapt, Vladimir Putin a stat pe scenă ore bune, unde a discutat alături de oficialii europeni, deși s-a zvonit că starea de sănătate nu îi permite să aibă apariții mai lungi de câteva zeci de minute.