FOTO Ana de Armas ca Marilyn Monroe pozând cu celebrii ei soți Joe DiMaggio și Arthur Miller, în viitorul film „Blonde”

FOTO Ana de Armas ca Marilyn Monroe pozând cu celebrii ei soți Joe DiMaggio și Arthur Miller, în viitorul film „Blonde”

Fotografii noi din filmul cu Marilyn Monroe, „Blonde”, o înfățișează pe Ana de Armas, pozând alături de diverși contemporani, inclusiv celebrii ei soți Joe DiMaggio și Arthur Miller.

Blonde este un viitor film biografic american scris și regizat de Andrew Dominik. Adaptat după romanul cu același nume din 2000 de Joyce Carol Oates, filmul este o interpretare fictivă a vieții actriței Marilyn Monroe, interpretată de Ana de Armas, cu Adrien Brody, Bobby Cannavale și Julianne Nicholson apărând în roluri secundare.

Blonde se va lansa pe Netflix, pe 23 septembrie

Așadar, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tracey Landon, Brad Pitt și Scott Robertson sunt producători ai filmului, care, după o perioadă lungă de dezvoltare care a început în 2010, au început producția la Los Angeles în august 2019. Producția s-a încheiat în iulie 2021, în urma pandemiei de COVID-19 din 2020.

Blonde este programat să fie lansat pe 23 septembrie 2022 de Netflix. Este evaluat NC-17 pentru conținutul său sexual grafic și va fi primul de acest gen care va fi lansat printr-un serviciu de streaming.

Blonde o prezintă pe Marilyn Monroe în timpul ascensiunii ei către faimă, contrastând apariția ei perfectă pe ecran cu viața ei privată desfrânată. Deși relatarea este ficționalizată, faptele din viața ei sunt prezentate în film, precum aventura cu președintele John F. Kennedy (interpretat în film de Caspar Phillipson, care a jucat același rol în Jackie din 2016).

Distribuția filmului îi mai include și pe Julianne Nicholson, Toby Huss, Sara Paxton, Rebecca Wisocky, Scoot McNairy, Dan Butler și Garret Dillahunt. Netflix a început campania de marketing Blonde cu un trailer la începutul acestui an, iar acum există fotografii noi.

Vanity Fair a împărtășit un set de imagini exclusive de pe platourile de filmare de la Blonde, prezentând transformarea miraculoasă a lui de Armas în Monroe, precum și actorii care aduc la viață personajele care o înconjurau.