Fiica șefului Poliției din Bacău a fost găsită. Unde era adolescenta: „Părea confuză și avea o plasă în mână”

Fiica șefului Poliției din Bacău a fost găsită. Unde era adolescenta: „Părea confuză și avea o plasă în mână”

Ana Maria, fata de 15 ani a şefului Poliţiei din Bacău a fost găsită în gara din Suceava. Tânăra a plecat de acasă duminică, la prânz. Aceasta le-ar fi spus părinţilor că merge să se întâlnească cu o prietenă, iar de atunci nu s-a mai știut nimic de ea.

Unde a fost găsită fiica șefului Poliției din Bacău

Un lucru bizar este faptul că adolescenta, care adoră romanele poliţiste, le-ar fi lăsat părinţilor nişte indicii, însă nimeni nu a reuşise să le descifreze. Atunci când a plecat de acasa, fata nu şi-a luat telefonul cu ea și de aceea nu a putut să fi contactată.

Din primele informaţii, se pare că fata a călătorit cu trenul, a mers în judeţul Neamţ, după care la Iaşi, şi a ajuns la Paşcani unde a petrecut câteva ore bune.

În decursul nopții trecute, aceasta a ajuns în gara Burdujeni din Suceava, unde a observată de poliţiştii de la Transporturi feroviare. Se pare că avea o sacoşă de rafie în mână şi părea extrem de confuză. Oamenii legii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă atunci când au văzut-o singură în gară şi ştiau că nu mai urma să plece niciun tren, după care au vorbit cu ea şi au identificat-o rapid. Din fericire, starea ei de sănătate era bună, iar tatăl acesteia a venit rapid să o ia acasă.

S-a aflat ulterior că tânăra ar fi plecat singură de acasă, duminică, 10 aprilie, în jurul prânzului, fără a spune nimănui ce planuri avea.

Ana Maria Tuluc este fata comisarului-șef Adrian Tuluc, șeful Poliției municipiului Bacău, iar de numele comisarului-șef Adrian Tuluc se leagă cazul la crimei din Onești. Din punctul de vedere al ministrului acesta este vinovat, deoarece au minimalizat evenimentul şi nu au acţionat corespunzător.

Tatăl adolescentei, Adrian Tuluc, este urmărit penal, alături de alți trei șefi din Poliție pentru abuz în serviciu, în dosarul deschis la Parchetul General – SUPC în cazul privind dublul asasinat de la Onești (un bărbat de 68 de ani a sechestrat doi muncitori într-un apartament şi i-a înjunghiat mortal).

„În data de 1 martie 2020, un bărbat în vârstă de 68 de ani a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, după care a anunţat la 112 că îi va omorî. Apartamentul în care s-au comis crimele fusese al agresorului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite“.

Citește și: