Fiica șefului Poliției din Bacău a dispărut de acasă. Ana Maria Tuluc are 15 ani

Fiica șefului Poliției din Bacău a dispărut de acasă. Ana Maria Tuluc are 15 ani

Dispariție misterioasă în Bacău. Fata comisarului-șef Adrian Tuluc, șeful Poliției municipiului Bacău, în vârstă de 15 ani, a dispărut fără urmă. Ana Maria Tuluc ar fi plecat duminică, în jurul prânzului, de la adresa de domiciliu, dar nu a mai revenit acasă de atunci. Reamintim că tatăl tinerei este urmărit penal, alături de alți trei șefi din Poliție, pentru abuz în serviciu. Mai multe detalii, în continuare.

Fata șefului Poliției din Bacău a dispărut fără urmă

Fiica șefului Poliției din municipiul Bacău, Ana Maria Tuluc, în vârstă de 15 ani, a dispărut duminică, 10 aprilie, în jurul prânzului, și nu s-a mai întors acasă. Tânăra a plecat de acasă singură, iar în prezent se derulează toate activitățile specifice de căutare.

SEMNALMENTE 
Înălţime 1,69 m, greutate 58 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, păr șaten.

ÎMBRĂCĂMINTE 

Geacă cu glugă, de culoare neagră, pantaloni negri, bocanci negri cu catarame, iar pe cap purta o căciulă de culoare neagră.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112.

Reamintim că tatăl adolescentei, Adrian Tuluc, este urmărit penal, alături de alți trei șefi din Poliție pentru abuz în serviciu, în dosarul deschis la Parchetul General – SUPC în cazul privind dublul asasinat de la Onești (un bărbat de 68 de ani a sechestrat doi muncitori într-un apartament şi i-a înjunghiat mortal).

Comisarul-șef a fost găsit vinovat pentru că a minimalizat evenimentul şi nu a acţionat corespunzător.

„În data de 1 martie 2020, un bărbat în vârstă de 68 de ani a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, după care a anunţat la 112 că îi va omorî. Apartamentul în care s-au comis crimele fusese al agresorului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite“.

Citește și: O poveste desprinsă din filmele thriller: bolidul care a dispărut fără urmă

În trei zile au dispărut două minore

Acesta este cel de-al doilea caz de minor dispărut în județul Bacău, după ce Alexandra Adelina Coşa Burcă, în vârstă de 14 ani, a fost dată dispărută pe 8 aprilie. Adolescenta ar fi plecat voluntar de la adresa de domiciliu, însă nu a revenit până în prezent.

SEMNALMENTE 
Înălţime 1,61 m, greutate 53 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, păr șaten, lung.

 ÎMBRĂCĂMINTE 

Hanorac albastru închis, pantaloni negri, adidaşi negru cu alb și  avea asupra sa un rucsac.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliţia municipiului Bacău, tel. 0234.202056, dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112“, precizează reprezentanţii IPJ Bacău.

Citește și: