Coachella 2015 pe YouTube: Live stream gratuit al concertelor [VIDEO]

Unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică de peste an este  2015 și va fi în acest an difuzat live gratuit pe YouTube.

În fiecare an au loc un amalgam de cu o varietate foarte mare de genuri muzicale şi formaţii pe care de cele mai multe ori le poţi vedea doar pe YouTube. Anul 2015 nu este o excepţie de la regulă şi este foarte probabil ca iminentul Coachella să includă cea mai impresionantă listă de interpreţi.

În teorie, este foarte probabil să fiţi convinşi încă de la AC/DC că merită să aruncaţi o privire pe pagina de YouTube Coachella în acest weekend. Cu toate acestea, lista mai include Jack White, Drake, Florence & The Machine, Interpol, Vic Mensa, Run the Jewels şi nu numai. Cu alte cuvinte, în perioada 10-12 aprilie, este aproape imposibil să nu existe măcar un concert pe care să vă doriţi să-l urmăriţi. Pentru mai multe detalii, inclusiv o listă completă cu artiştii prezenţi la eveniment şi detalii despre fiecare în parte, puteţi găsi pe www.Coachella.com. Pe acelaşi website există şi o hartă interactivă cu fotografii de la eveniment asociate diverselor puncte.

Dacă e să fim realişti, nici o experienţă nu se compară cu cea din primul rând de la un concert, dar dacă nu reuşiţi să ajunge în SUA cu ocazia Coachella, ar fi păcat să nu profitaţii de streaming-ul gratuit.

 

19:00 10.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video