Coachella 2017: cele mai bune concerte vor fi disponibile gratuit pe YouTube

La fel ca în anii trecuți, cele mai bune concerte de la Coachella 2017 vor putea fi vizionate pe YouTube în mod gratuit din confortul căminului. 

Amatorii de muzică de calitate se vor putea delecta weekendul viitor cu câteva concerte la rezoluție HD gratuit pe YouTube. Întâmplarea face că cel mai popular festival de muzică live din Statele Unite ale Americii se va desfășura în același weekend cu Paștele la ortodocși.

În orice caz, cele mai populare formații ale momentului împreună cu unele grupuri mai puțin cunoscute vor ajunge pe scenă timp de câteva zile începând cu 14 aprilie. Pentru că festivalul se desfășoară simultan pe trei scene cu trei tipuri diferite de muzică, vor exista trei canale diferite pe YouTube pentru a vedea concertele artiștilor.

În plus, tot pe canalul de YouTube al Coachella veți găsi un instrument foarte bine pus la punct pentru realizarea de planificări. Astfel, prin intermediul unor notificări în browser, puteți fi siguri că nu veți rata interpretările formațiilor care vă încântă cel mai mult. În plus, puteți opta pentru schimbarea automată a fluxului video de pe ecran în cazul în care un artist preferat începe să cânte pe altă scenă decât cea la care vă uitați. Pentru prima oară, anul acesta vor ajunge pe YouTube și filmări din interiorul cortului Yuma cu muzică dance undeground. Cu scopul de a duce sentimentul de imersiune la un alt nivel, anumite show-uri vor fi disponibile și în format video la 360 de grade.

După cum se poate vedea în lista de mai jos, artiștii care vor ajunge pe scenă la Coachella 2017 sunt cât se poate de diversificați. Radiohead, Lady Gaga, Kendrick Lamar sunt doar câteva dintre actele artistice ce vor fi cap de afiș la eveniment. Dillon Francis, Phantogram, Bon Iver, ScHoolboy Q, Lorde, Future Islands sunt alte câteva exemple. Festivalul se va desfășura în perioada 14 aprilie – 16 aprilie și ar fi bine să vedeți măcar câteva clipuri de la eveniment pentru a înțelege mai bine atmosfera de festival.

coa_2017_1800x2400_v41

Alexandru Puiu
22:21 06.04.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video