Eraser se întoarce, dar fără Arnold Schwarzenegger: ce actor îi va lua locul lui Arnie

Eraser se întoarce, dar fără Arnold Schwarzenegger: ce actor îi va lua locul lui Arnie

Veste bună, veste proastă: celebra peliculă, „Eraser” va avea parte de un reboot, însă, din nefericire, emblematicul Arnold Schwarzenegger va lipsi din noua distribuție.

Reboot-ul filmului cult cu Arnold Schwarzenegger în rol principal, „Eraser” și-a lansat primul trailer oficial, care poate fi văzut în subsolul acestui articol. Thrillerul de acțiune, din 1996, l-a distribuit pe Schwarzenegger în rolul lui John Kruger, un agent american a cărui specialitate este „ștergerea” identității martorilor, înscenându-le moartea și scoțându-i, astfel, din calea pericolului.

Originalul, regizat de Chuck Russell (responsabil, de asemenea, și pentru „The Mask”), a avut parte de un mare succes în cinematografe, însă nu s-a bucurat de tot atâta apreciere din partea criticilor de la acea vreme.

„Eraser: Reborn” are un prim trailer

Canalul oficial de YouTube al Warner Bros a lansat trailerul oficial pentru „Eraser: Reborn”. Cu toate că Arnie nu mai face parte din ecuație, acest nou film pare să urmeze povestea originală. Teaserul de 90 de secunde imită toate scenele făcute celebre de Arnold Schwarzenegger, inclusiv schimburile de focuri, scenele de urmărire și luptele libere, cu pumni aruncați peste tot. Cu toate astea, lipsește ceea ce este mai important: Arnold.

Trailerul dezvăluie, de asemenea, o serie personaje noi din film: Mason Pollard, interpretat de Dominic Sherwood (înlocuitorul lui Arnold), Jacky Lai, în rolul Rinei Kimura, McKinley Belcher III, în rolul lui Paul Whitlock și Eddie Ramos, în rolul gangsterului Sugar Jax.

Până acum, nu se știu foarte multe detalii despre acest proiect, în afară de faptul că va fi regizat de John Pogue (cunoscut publicului petru „The Quiet Ones” și „Deep Blue Sea 3”). Se mai știe că scenariul va fi asigurat de Michael Weiss („Jarhead3: The Siege”).

„Eraser: Reborn” va fi disponibil în format digital, și anume pe Blu-ray, dar și pe DVD, începând cu data de 7 iunie 2022. Mai mult, filmul va fi difuzat în regim de streaming pe HBO Max, cândva în toamna acestui an.