După ce a depășit toate recordurile Netflix, Stranger Things nu pare să se mai termine vreodată

După ce a depășit toate recordurile Netflix, Stranger Things nu pare să se mai termine vreodată

Sezonul patru din Stranger Things a depășit aproape toate recordurile de audiență pentru Netflix, iar serialul pare să fie cel mai popular dintre toate creațiile originale ale gigantului din domeniul streamingului.

Nu mai puțin de un 1,15 miliarde de ore de vizionare au fost înregistrate pentru Stranger Things 4, conform datelor oferite de Netflix, în mod oficial. Dacă ne uităm doar la ultimul sezon, este cea mai populară serie produsă de Netflix după Squid Game. În același timp, este cel mai popular serial în engleză de pe platformă. Primele 7 episoade din cel mai recent sezon s-au bucurat de 930,32 milioane de ore de vizionare în primele 28 de zile de la debut, în timp ce episoade 8 și 9 s-au reflectat în alte 221 de milioane de ore de vizionare într-o singură săptămână, între 27 iunie și 3 iulie.

Având în vedere că Squid Game a înregistrat 1,65 miliarde de ore de vizionare în primele 28 de zile de la lansare, nu este exclus ca, după aceeași perioadă de timp, Stranger Things 4 să se bucure de aceleași cifre sau chiar să le depășească.

Ce urmează pentru Stranger Things, cum va continua

Nici nu a lansat bine ultima parte din sezonul 4 a Stranger Things, iar cei de la Netflix au fost surprinzător de transparenți în ceea ce privește viitorul francizei. În primul rând, povestea creată de frații Duffer se va încheia cu sezonul cinci, ce va ajunge pe platformă anul viitor. După aceea, însă, Netflix a confirmat că va exista o piesă de teatru Stranger Things și un alt serial de tip spin-off, construit probabil în jurul unuia dintre personajele principale. Piesa de teatru va cădea în sarcina lui Stephen Daldry, câștigătorul unui premiu Emmy și Tony, cunoscut mai ales pentru implicarea sa în The Crown și Billy Elliot.

Ca parte a parteneriatului dintre Netflix și frații Duffer, Matt și Ross, mai există însă câteva planuri interesante prin intermediul studioului de producție al celor doi, Upside Down Pictures. Aparent, studioul condus Hilary Leavitt, producătoarea Ozark și Orphan Black, se va ocupa ”să creeze tipul de povești care i-a inspirat pe frații Duffers atunci când creșteau, poveștile care se petrec la intersecția minunată unde obișnuitul se întâlnește cu extraordinarul, unde spectacolul mare coexistă cu povestea intimă a unor personaje, unde inima câștigă în fața cinismului”, insistă cei de la Netflix într-un comunicat de presă recent.