Doar asta nu făceai cu Uber: aplicația nu mai este demult doar o alternativă la taxi

Doar asta nu făceai cu Uber: aplicația nu mai este demult doar o alternativă la taxi

Tot mai multe aplicații pe care le ai pe telefon încearcă să dobândească statutul de super-aplicații. Asta înseamnă că centralizează un volum semnificativ de funcții dintr-o arie largă de interes pentru a devenit un hub de soluții la problemele tale.

Oficialii Uber, prin intermediul celei mai recente versiuni a programului, încearcă să ofere o sumedenie de servicii, dincolo de partea comandării de mașini pentru a ajunge la o destinație. Uber nu mai este demult doar pentru ride sharing sau ride hailing. Acum mulți ani a introdus și posibilitatea comandării de mâncare in-app, prin Uber Eats, chiar dacă respectivul serviciu nu a fost foarte popular în țara noastră și a fost retras. Acum, Uber își extinde și mai mult lista de servicii.

Uber, departe de a oferi doar curse

Odată cu noua versiune a aplicației Uber de pe mobil, prin tabul Explore, poți descoperi o serie de activități disponibile în preajma ta. Poți să vezi viitoare concerte la care să cumperi un bilet, poți obține informații despre evenimente culturale, iar dacă ai o pasiune pentru mâncare, poți face rezervare la vreun restaurant din localitate. Până și recenziile de pe Yelp la locații, împreună cu fotografii și indicații despre traseu, îți vor fi oferite in-app.

Când vine vorba de plăți, indiferent dacă te plimbi dintr-o parte în alta cu Uber sau cumperi o experiență sau un serviciu, totul va fi debitat din portofelul tău Uber, din cardul asociat contului. În plus, dacă faci o rezervare la un restaurant, automat vei obține și o mașină care să te ducă acolo la ora potrivită.

Deoarece nu putea lipsi o componentă de inteligență artificială din întreaga ecuație, în funcție de istoricul tău pe Uber sau, dacă este disponibil, Uber Eats, pe Explore vei vedea recomandări pentru o grămadă de activități potrivite pentru tine și personalitate ta. În ceea ce privește restaurantele care vor fi disponibile in-app, Uber nu le taxează o sumă de bani pentru rezervări. Ca de fiecare dată, noua funcție va fi disponibilă pe etape, începând cu Statele Unite ale Americii.

Citește și: