Din culisele noului Top Gun: care a fost cel mai emoționant moment, în opinia regizorului Kosinski

Din culisele noului Top Gun: care a fost cel mai emoționant moment, în opinia regizorului Kosinski

Joseph Kosinski, regizorul Top Gun: Maverick, dezvăluie care zi, de pe platoul de filmare al filmului, a fost una dintre cele mai emoționante pentru acesta.

Continuarea Top Gun îl readuce pe Tom Cruise în rolul căpitanului Pete „Maverick” Mitchell, în timp ce conduce o nouă echipă de tineri piloți Top Gun, într-o misiune… imposibilă. Maverick trebuie să lupte nu numai cu fantomele trecutului său, ci și cu ordinele date de noul său ofițer comandant, în timp ce învață ce înseamnă cu adevărat să fii un lider responsabil.

O persoană din trecutul lui Maverick, readusă în acest film, este vechiul său prieten și rival, locotenentul Tom „Iceman” Kazansky (Val Kilmer), care de atunci a devenit amiral. Cea mai mare parte a acțiunii din Top Gun-ul original se concentrează pe competiția dintre Maverick și Iceman, în timp ce Top Gun: Maverick dezvăluie o mare parte din prietenia lor, dezvoltată în timp.

Ce a spus Joseph Kosinski, regizorul Top Gun: Maverick, despre colaborarea cu Val Kilmer

„Aceasta este una dintre acele zile pe care nu le voi uita niciodată, când am lucrat cu Val, pe l-am admirat de-a lungul întregii sale cariere și pe care l-am rugat să joace unul dintre cele mai emblematice personaje ale sale, reunindu-se cu unul dintre cele mai emblematice personaje ale lui Tom, pentru prima dată în 36 de ani. Doar pentru a vedea cât de mult respect au avut unul pentru celălalt ca actori și pentru a vedea o prietenie care a evoluat de-a lungul a 36 de ani. (…) A fost o zi frumoasă pe platoul de filmare… nu se întâmplă des să faci o scenă cu atâta greutate emoțională, într-un film de vară.

Partea mea preferată a acelei scene este butonul de la sfârșit, acel sentiment de competiție este mereu acolo. În ciuda faptului că sunt prieteni, există totuși acea unicitate  între ei care cred că e la toți acești piloți și mă gândesc, de asemenea, că e și între Tom și Val. Cred că acea concurență a făcut ca relația lor din primul film să pară atât de electrică și reală, în sensul că a existat o mică rivalitate”, a declarat Joseph Kosinski.

Citește și: