Digi RCS RDS dă lovitura, din nou: oferta pe care nu o găsești la Orange sau Vodafone

Digi RCS RDS dă lovitura, din nou: oferta pe care nu o găsești la Orange sau Vodafone

Digi RCS RDS continuă atacul la supremația Orange și Vodafone pe piața autohtonă cu o ofertă cât se poate de atractivă. Sunt șanse foarte mari să nu mai reziști tentației de a te porta în rețeaua gigantului.

După ce a înregistrat un număr record de portări pe parcursul anului trecut în România, cu mult peste Orange sau Vodafone, Digi RCS RDS reia o campanie foarte atractivă menită să aducă un număr record de utilizatori în propria rețea. Este important însă de reținut că oferta este disponibilă pe o perioadă limitată de timp și ar fi păcat să o ratezi.

Digi RCS RDS te aduce în rețea

Ai timp până la 31 martie să profiți de campania proaspăt anunțată de Digi RCS RDS. Aceasta este intitulată Mobilizarea și se reflectă într-o reducere de 50% din valoarea facturii pentru primele șase luni de la portarea în rețea. Oferta este disponibilă în toate magazinele Digi, dar și online, pe site-ul Digi.ro. Opțional, dacă vrei, poți profita de această campanie și printr-un apel la serviciul clienți Digi RCS RDS.

Ca referință, pe parcursul anului 2021, Digi a rămas principala alegere de portare a clienților, depășind pragul de 3 milioane de numere portate. Pentru a continua acest trend impresionant, RDS vine cu Mobilizarea.

”Astfel, clienții care își portează numărul la DIGI pe durata campaniei, beneficiază de 50% reducere din valoarea facturii, timp de 6 luni, atât la contractarea tipului de abonament Optim Nelimitat, cât și Optim 2, respectiv Optim 3, pentru o perioadă de 24 de luni. Reducerea se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziționarea unui telefon, dintr-o gamă variată, în 24 de rate DIGI, cu avans 0, aceasta din urmă fiind disponibilă doar pentru clienții care dețin minimum un serviciu fix DIGI.”, se arată în comunicatul companiei.

Citește și: