11 ian. 2022 | 12:47

Cum poți câștiga 4.000 de lei net/lună la RCS & RDS. Tot ce trebuie să faci

Diverse
Cum poți câștiga 4.000 de lei net/lună la RCS & RDS. Tot ce trebuie să faci
Compania angajeaza in 53 de orase

RCS & RDS are planuri mari. Compania face angajări masive în această perioadă în nu mai puțin de 53 de orașe din țară pe diferite poziții, de la reprezentant vânzări, la operatori de rețele. În afară de salariu, compania oferă și alte bneficii. Posturile precum cele de manageri, programatori, tehnicieni și șefii de departamente câștigă peste 4.000 de lei lunar.

4.000 de lei salariu la RCS & RDS

Compania RCS & RDS face angajări în această perioadă, căutând personal pentru funcții precum agent de vânzări pe teren, consultant servicii clienți, reprezentant vânzări business, operator rețele, contabil, electrician, gestionar, consilier juridic, specialist IT , inginer topograf, suport tehnic telecomunicații sau tehnician platou / operator playout.

Posturile sunt în 53 de orașe și în afară de salariu, compania oferă bonus pentru atingerea performanțelor, program de training plătit și un program de lucru flexibil.

Câți bani au angajații

De altfel, mulți angajați ai companiei au salariul peste 4.000 de lei net pe lună, iar unii angajați câștigă din bacșiș până la 300 de lei lunar.

Un tehnician fibră optică din București cu experiență în domeniu are un salariu lunar de 5.000 de lei net, în timp ce un operator de instalări angajat full time în Turda cu experiență de un an câștigă 4.500 de lei net.

Operatorii de rețele de telecomunicații angajați full time în alte orașe decât București câștigă în jur de 2.500 de lei pe lună, bonus de 1.000 de lei pe lună și încasări din bacșiș cam 300 de lei pe lună.

Ca operator call centre full time în București cu experiență mai mică de un an poți câștiga 2.200 de lei net, dar poți ajunge la un salariu de 3.000-3.500 de lei cu bonusuri de performanță, ore suplimentare sau program de lucru de noapte.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro