08 oct. 2022 | 21:27

Digi RCS-RDS dă gratis telefoane. Ce trebuie să faci să iei smartphone-uri la 0 lei, în octombrie

ACTUALITATE
Digi RCS-RDS dă gratis telefoane. Ce trebuie să faci să iei smartphone-uri la 0 lei, în octombrie

Cea mai nouă ofertă de la Digi promite clienților mai multe modele de telefoane gratis. Află cum poți beneficia de cea mai nouă ofertă a gigantului în telecomunicații, în luna octombrie.

Tot mai mulți români apelează la abonamentele de telefonie mobilă atât prin prisma ofertei din abonament, cât și a faptului că pot achiziționa telefoane la prețuri mai avantajoase. Una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din România, Digi RCS&RDS a venit cu cea mai nouă ofertă în luna octombrie pentru cei care doresc să contracteze un serviciu de voce.

Astfel, Digi întâmpină clienții săi actuali sau cei viitori care doresc să își schimbe telefonul cu cea mai avantajoasă ofertă de pe piață, oferind telefoane gratis. Această ofertă se mulează foarte bine nevoilor persoanelor cu un buget redus, care nu doresc să ofere o sumă prea mare pentru avansul unui telefon mobil nou.

Telefoane smartphone Digi RCS RDS la zero lei

Telefoane gratis în noua ofertă Digi

Aceștia pot apela la oferta companiei Digi România care vine cu telefoane pentru toate buzunarele, unele fiind chiar gratis. Astfel, poți achiziționa în luna octombrie un telefon fără a fi nevoit să achiți un avans în prealabil. În ceea ce privește modelele de telefoane, lista este destul de variată după cum urmează:

  • Oppo A96 cu avans 0 și cu o rată lunară de 54 de lei;
  • Motorola G52 cu avans 0 și cu o rată lunară de 45,5 lei;
  • Oppo A54 cu avans 0 și cu o rată lunară de 45,5 lei;
  • Nokia G21 cu avans 0 și cu o rată lunară de 33 de lei;
  • Samsung Galaxy A04S cu avans 0 și cu o rată lunară de 29 de lei;
  • Nokia G11 cu avans 0 și cu o rată lunară de 27 de lei;
  • Motorola E40 cu avans 0 și cu o rată lunară de 27 de lei.

Pentru cei care doresc un telefon mai nou, dar să beneficieze și de un model care este vârf de gamă, pot achiziționa telefonul Samsung Galaxy Z Fold 4, însă vor trebui să achite un avans în prealabil și să achite o rată lunară de 366 de lei pentru o perioadă de 12 luni.

Digi este compania care se menține lider de piață în ceea ce privește portarea abonaților altor servicii. Numai în prima jumătate a anului, compania a înregistrat portarea a 362.000 de numere, fiind astfel compania care s-a clasat pe primul loc la acest serviciu.

De asemenea, este și compania care se menține lider de piață în ceea ce privește internetul fix. Creșterea din prima jumătate a anului a fost de 11,9%, astfel că 5 milioane de români sunt abonați la serviciile de internet, în timp ce abonații serviciilor de televiziune a ajuns la 5,3 milioane, după cum reiese din datele publicate anterior.