Anunțul dimineții de la Digi RCS-RDS pentru toți abonații din România: mai ai timp până pe 25 septembrie

Anunțul dimineții de la Digi RCS-RDS pentru toți abonații din România: mai ai timp până pe 25 septembrie

Digi RCS-RDS este principalul furnizor de televiziune și internet din România, iar poziția sa privilegiată se datorează și faptului că, la intervale regulate de timp, gigantul în telecomunicații vine cu oferte de nerefuzat.

În cazul în care ești abonat la Digi RCS-RDS, ar fi bine să faci un efort pentru a monitoriza știrile despre practicile companiei. Nu de alta, dar pe lângă ofertele surprinzător de rentabile menite să încurajeze portarea în propria rețea de la Orange și Vodafone, furnizorul de televiziune, internet și comunicații face eforturi și pentru fidelizarea clienților actuali.

Ce se întâmplă cu internetul la Digi RCS-RDS

În acest caz particular, vorbim de o ofertă de upgrade a conexiunii la internet furnizată de Digi RCS-RDS. Oferta are însă un termen limitat în care poți profita de ea, până la 25 septembrie. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook Digi RCS RDS și îl poți vedea integral mai jos.

”Dacă ești deja client de internet DIGI, a venit momentul pentru upgrade

Doar în perioada 12-25 septembrie, te bucuri de un net mai rapid și 50% reducere dacă faci upgrade la abonamentul de internet pe care îl ai!

E simplu: intră pe digi.ro, alege o variantă superioară de internet, adaugă în coș și pune voucherul „𝘂𝗽𝗴𝗿𝗮𝗱𝗲𝟱𝟬” și ai jumătate de preț, timp de 4 luni.

Fă-ți upgrade acum: https://www.digi.ro/servicii/internet

Este important de reținut că oferta este valabilă doar pentru prelungirile contractuale pe o perioadă de doi ani, în timp ce reducerea de 50% se aplică doar pentru primele patru luni din contract. Condiția principală este să faci efortul să utilizezi codul de reducere ”upgrade50” fără ghilimele pentru a profita.

În ceea ce privește abonamentele pentru care poți opta, dacă te gândești să-ți actualizezi conexiunea la internet, Digi RCS RDS îți pune la dispoziție două variante, Fiberlink 500 cu 30 de lei pe lună și Fiberlink 1000 cu 40 de lei pe lună. Ambele vin la pachet cu Wi-Fi 6, spațiu de stocare în Digi Storage, pe lângă viteza maximă de download menționată în numele abonamentului.