Descinderi la hoții din magazine. Prejudiciul este uriaș

Descinderi la hoții din magazine. Prejudiciul este uriaș

Poliţiştii prahoveni efectuează, miercuri dimineaţă, 14 percheziţii în orașul Ploiești şi în trei comune din zonă, la persoane bănuite de furt din societăţi comerciale. Prejudiciul în acest caz este estimat la circa 160.000 de lei. După finalizarea descinderilor, 13 oameni vor fi conduși la audieri, anunță oamenii legii.

Operațiune amplă a polițiștilor din Prahova. Percheziții la hoții din magazine

Mascații din Ploieşti fac, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii într-un dosar penal ce vizează comiterea de furturi din magazine. Poliţiştii de investigaţii criminale transmit că prejudiciul este de aproximativ 160.000 de lei (peste 30.000 de euro). Odată finalizate descinderile, 13 persoane urmează să fie conduse la audieri.

Agenții de la investigații criminale din cadrul Poliției Ploiești s-au dus peste persoane bănuite de furt calificat din societăți comerciale. Perchezițiile au loc în oraș și în trei comune din județul Prahova.

„În această dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti pun în executare 14 mandate de percheziţie domiciliară în municipiu şi în trei comune din judeţul Prahova, la persoane bănuite de furt calificat din societăţi comerciale”, spune Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Descinderi în Ploiești și trei comune

Potrivit oamenilor legii, prejudiciul se ridică la circa 160.000 de lei. După finalizarea descinderilor în Ploiești și trei comune din Prahova, mai multe persoane vor fi audiate. Operațiunea a beneficiat de suportul oferit de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova.

Seif cu 300.000 de euro, furat de trei bărbați

Marți, 26 iulie, au avut loc percheziții în Capitală și Ilfov, după ce o bandă de hoți a furat un seif cu 300.000 de euro dintr-o locuință aflată în Sectorul 1. În urma verificărilor, mascații au ridicat două mașini și sume de bani pentru care proprietarii nu aveau justificare. La jumătatea lunii iunie, polițiștii de la Secția 4 au răspuns unui apel prin 112 care anunța dispariția seifului cu bani din casă.

Cazul a fost preluat de Serviciul Investigații Criminale, care, ulterior, a aflat că fapta fusese comisă de trei bărbați. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru furt calificat.