Percheziții în București și Dâmbovița, după ce un manager de spital este suspectat de abuz în serviciu și delapidare

Percheziții în București și Dâmbovița, după ce un manager de spital este suspectat de abuz în serviciu și delapidare

Polițiștii din Dâmbovița efectuează miercuri percheziții domiciliare, una în județ, iar alte trei în Capitală, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, abuz în serviciu și fals intelectual. Din cercetări reiese că managerul Spitalului Orășenesc Găești a eliberat în fals certificate de concediu medical pentru concubina sa, medic la Spitalul Malax. Ce alte acuzații i se aduc, afli în continuare.

Percheziții în Dâmbovița și București

Patru percheziții domiciliare sunt efectuate miercuri de polițiști în județul Dâmbovița și București, trei în Capitală și una în județul menționat. Un manager de spital este acuzat de delapidare, abuz în serviciu și fals intelectual.

Din cercetări reiese că, în perioada mai 2020 – aprilie 2022, managerul Spitalului Orășenesc Găești a eliberat în fals certificate de concediu medical pentru concubina sa, medic la Spitalul Malaxa, a dispus unui medic rezident să efectueze activități profesionale cu încălcarea prevederilor legale și a folosit angajați ai spitalului pentru efectuarea unor lucrări de construcții la locuința proprie.

Știre în curs de actualizare…

Citește și: Percheziții la o clinică medicală, după ce sute de români au obținut certificate verzi prin metoda „vaccinare la chiuvetă“

Citește și: