David Beckham Salvează Echipa, serialul menit să-i bucure pe fanii echipei Manchester United: când îl vezi pe Disney+

David Beckham Salvează Echipa, serialul menit să-i bucure pe fanii echipei Manchester United: când îl vezi pe Disney+

Disney+ a făcut un anunț menit să-i bucure pe cei pasionați de fotbal: a anunțat că serialul original David Beckham Salvează Echipa va avea premiera exclusiv pe platforma de streaming, în curând.

Mai exact, marea premieră va avea loc miercuri, 9 noiembrie. Anunțul a fost însoțit, de asemenea, și de un prim video teaser, pentru a te face să înțelegi ce anume urmează să se trateze în noul serial.

Ce știm, până acum, despre serialul Disney+, David Beckham Salvează Echipa

Serialul este co-produs în Marea Britanie de Twenty Twenty, compania câștigătoare a multor premii, printre care și BAFTA și RTS, dar și de Studio 99, studioul de producție și conținut global co-fondat de însuși Beckham.

Conform a ceea ce știm până acum, David Beckham Salvează Echipa este un serial emoționant care îl are în prim-plan pe cunoscutul fotbalist. El revine la „origini”, în estul Londrei, pentru deveni mentorul tinerei echipe Westward Boys. Aceasta se află la coada clasamentului și, aparent, se confruntă cu retrogradarea.

În mod evident, nu este vorba despre un campionat obișnuit, ci despre același în care David a jucat pe vremea când era copil și încerca să se remarce în domeniul său de activitate. Împreună cu antrenorii echipei, el se dă peste cap să ajute echipa și, firește, să-i schimbe șansele de reușită.

David Beckham Salvează Echipa reprezintă un prim pas important legat de angajamentul companiei Disney+ de a găsi, dezvolta și produce material original care să rezoneze cu diferite categorii de public, din întreaga lume.

Numai în regiunea EMEA, echipa Disney International Content and Operations plănuiește să creeze 60 de producții locale până în 2024, continuând să lucreze cu creatori excepționali și producători de primă clasă.

Mai multe detalii despre noul serial care îl are în rol principal pe fostul fotbalist care a făcut istorie la Manchester United, în curând.

Până atunci, te invităm să vezi trailerul: