Dacă n-ai înțeles nimic din sezonul 3 Westworld, nu ești singurul: ce a declarat actorul Ed Harris

Dacă n-ai înțeles nimic din sezonul 3 Westworld, nu ești singurul: ce a declarat actorul Ed Harris

Actorul din Westworld, Ed Harris, a declarat că cel mai recent sezon al seriei de distopie SF va fi mai ușor de urmărit decât sezoanele precedente.

Sezonul 4 al serialului Westworld se va lansa în data de 26 iunie pe HBO și va avea opt episoade. Alături de Harris, în serial mai joacă, de asemenea, Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Aaron Paul și James Marsden, care se alătură, din nou, distribuției.

Acțiunea celui mai nou sezon al Westworld are loc la șapte ani după cea a sezonului 3 și va explora, așa cum ne-a obișnuit deja, viața artificială pe un Pământ distopic. Serialul va continua să se îndepărteze de rădăcinile sale și ridică întrebări în legătură cu modul în care oamenii ar putea să trăiască laolaltă cu roboții.

Ed Harris a vorbit despre viitorul Westworld

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, Ed Harris a declarat că noul sezon din Westworld va fi mai ușor de urmărit decât sezonul precedent, care a fost criticat pentru complotul întortocheat, dar și pentru inconsecvență. El a spus că există încă o mulțime de puncte de vedere și fire narative, dar că acestea vor fi mai ușor de „digerat”. Mai mult, actorul a adăugat că până și lui i-ar fi fost greu să înțeleagă ce se întâmplă în sezonul trei, însă nu același lucru a afirmat despre cel cu numărul patru.

„Cred că sezonul 4 este puțin mai ușor de înțeles: cine încearcă să facă… și mai ales ce. Cred că este puțin mai clar decât sezonul 3 care, pentru mine, a fost foarte confuz pentru că erau atât de multe dimensiuni de urmărit”, a declarat Ed Harris, pentru sursa citată anterior.

Având în vedere că misterele sunt o parte esențială a lumii Westworld, nu este surprinzător că sezonul 4 nu va fi diferit. Chiar și așa, dacă la sfârșitul acestui serial vom ajunge să spunem că am înțeles ce se întâmplă, ne declarăm mulțumiți.