Proiectul cu care PRO TV vrea să dea lovitura la toamnă. Speră să își spulbere concurența așa

Proiectul cu care PRO TV vrea să dea lovitura la toamnă. Speră să își spulbere concurența așa
Mega surpriza la Pro TV

La Pro TV, toamna se anunță incendiară. Trustul din Pache Protopopescu mizează pe un proiect foarte interesant, cu care vrea să dea lovitura. Pe lângă cel de-al zecelea sezon al competiției fenomen „Vocea României”, șefii vor să-i surprindă pe fanii postului TV cu un serial minune. Despre ce telenovelă este vorba și ce nume grele din showbiz joacă în ea.

Ce a pregătit Pro TV pentru telespectatori

Bomba zilei vine de la Pro TV. Din toamnă, telespectatorii urmează să vadă pe micul ecran un serial cu mafioți. Noi vă dezvăluim numele grele din showbiz care joacă în „Clanul”. Mai mult ca sigur, nu te așteptai la acești actori. Directorul Antonii Mangov este extrem de entuziasmat pentru noul proiect: „Cu fiecare producție, ne propunem să ajungem la nivelul următor. Aceasta este promisiunea noii noastre serii de ficțiune care va aduce o experiență incredibilă”.

Veste minunată pentru fanii serialelor românești. Pro TV speră să își spulbere concurența cu un proiect mega interesant, care are în prim-plan doar vedete. Jojo, Vladimir Drăghia, Șerban Pavlu, Carmen Tănase și Theo Rose fac parte din „Clanul”, noul serial ce va fi difuzat din toamna lui 2022. Filmările au pornit deja. Care este povestea producției? Scenariul îi aparține lui Anghel Damian, fiind o adaptare după un serial turcesc.

Șefii trustului mizează pe un serial cu mafioți

„Clanul” este bazat pe formatul Icerde al celor de la Ay Yapim și distribuit de Eccho Rights. Serialul dezvăluie lupta clasică dintre Poliție și Mafie, eterna bătălie între bine și rău. Producția promite să spargă audiența, având în vedere că distribuția este alcătuită din actori super cunoscuți de la noi, cu experiență. În rolurile principale vor fi Denis Hanganu, cunoscut din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1, care va interpreta unul dintre cei doi frați, fiind polițist, iar celălalt mafiot, jucat de Marian Olteanu, din „Ruxx” și „Sacrificiul”.

Cine joacă în „Clanul”

Mama lor va fi Carmen Tănase, o actriță extrem de talentată și iubită de români datorită telenovelelor „Inimă de țigan” și „Regina”. Surpriza serialului de la Pro TV este Theo Rose, care se împarte între filmări, concerte și filmările de la „Vocea României”. De altfel, și Jojo (Cătălina Grama) a fost cooptată în echipa „Clanul”. Vedeta poate fi văzută și în „Strada Speranței” (Kanal D). De asemenea, joacă și Vladimir Drăghia, actor care, în trecut, a făcut furori cu rolul din „Narcisa Sălbatică” (2010).

Lista de nume grele continuă cu George Mihăiță, Șerban Pavlu, Mădălina Craiu, Sergiu Costache, George Ivașcu, Bogdan Fărcaș, câștigător premiu „Gopo” 2022, Silviu Mircescu, Adrian Titieni (serialul „Vlad”), Codin Maticiuc, Denis Ștefan, Cătălin Nicolau și mulți alții, potrivit Click!.