Curb Your Enthusiasm, confirmat pentru încă un sezon: ce ar fi trebuit să pățească Larry David în sezonul 11

Curb Your Enthusiasm, confirmat pentru încă un sezon: ce ar fi trebuit să pățească Larry David în sezonul 11

HBO a anunțat că a reînnoit serialul Curb Your Enthusiasm pentru sezonul 12, iar aceasta ar trebui să fie o veste bună pentru fanii producției.

Continuând șablonul stabilit de Larry David, atunci când a debutat serialul, în 2000, sezonul 11 ​​din Curb Your Enthusiasm a avut parte de diverse apariții ale unor fețe celebre, o difuzare a observațiilor lui Larry, dar și o poveste în curs de desfășurare care s-a încheiat destul de neașteptat pentru protagonist.

Sezonul 12 al Curb Your Enthusiasm se va întâmpla sută la sută

HBO a anunțat că a dat undă verde sezonului 12 Curb Your Enthusiasm.

Reacționând la știri cu o declarație acordată în stilul propriu, Larry a spus că este marea onoare a carierei sale să interpreteze acest personaj. El și-a descris protagonistul ca fiind un „om cu mai multe fațete, multi-talentat” care „în șase limbi, își face propriile murături și conduce o mișcare națională pentru a instala un bideu în fiecare casă”.

Recent, a fost dezvăluit că sezonul 11 Curb Your Enthusiasm ar fi putut include o scenă a morții lui Larry. După cum a explicat unul dintre producătorii executivi ai serialului, Jeff Schaffer, ar fi fost, într-adevăr, filmată o scenă a morții versiunii fictive a lui Larry. Acest lucru s-a întâmplat pentru că, în culise, este o tradiție să intri în fiecare sezon cu presupunerea că va fi ultimul.

Deocamdată, cel puțin, acea moartea va fi evitată. În felul în care seria a fost configurată, echipa de creație este liberă să facă pauze și să se reîntâlnească atunci când momentul devine unul potrivit. Acest lucru a fost cel mai evident în intervalul de șase ani dintre sezoanele 8 și 9. Când a fost întrebat de ce o comedie atât de populară a avut nevoie de o pauză atât de lungă între sezoane, David a a spus că s-a săturat ca oamenii să-l întrebe despre asta.

Cu această ultimă actualizare, este posibil ca fanii acestui serial să nu fie nevoiți să aștepte prea mult, nu de data aceasta, cel puțin.