Cum să-ți reabilitezi tab-urile, dacă ți s-a blocat Chrome și nu ai un buton pentru asta: trucul simplu și eficient

Cum să-ți reabilitezi tab-urile, dacă ți s-a blocat Chrome și nu ai un buton pentru asta: trucul simplu și eficient

Cu siguranță ai trecut deja prin situația în care Google Chrome să ți se blocheze, ca mai apoi să trebuiască să-i dai restart. Firește, în momentul ăla, ai șanse reale să fi pierdut tot, mai ales dacă te bazai pe o anumită ordine, mulată pe nevoile tale. Și uite-așa, trebuie să o iei de la capăt.

Ceea ce este mai rău este că, aparent, nu există niciun buton oficial care să ofere posibilitatea redeschiderii sesiunii încheiate, atunci când reîncarci Chrome. Așadar, dacă vrei ca ordinea ta din Chrome, cu tot cu tab-urile utile ție, să revină la stadiul inițial, s-ar putea să fii destul de nefericit – cel puțin într-o primă instanță.

Există, totuși, mai multe metode care te pot ajuta să faci asta, după cum vei vedea în cele ce urmează. Ele nu sunt 100% eficiente dar, dacă ai noroc, ai putea să-ți recuperezi sursele.

Cum poți să-ți reabilitezi tab-urile pierdute din Chrome

Dacă vrei să-ți aduci înapoi tab-urile de Chrome, va trebui să intri în „Istoric”, unde vei vedea săgeată. Treci cu cursorul peste aceasta și mai apoi vei vedea istoricul recent.

În cazul în care browserul tău s-a închis sau s-a blocat recent, ar trebui să vezi un element numit, de exemplu, „3 tab-uri”. Fă click pe acesta și întreaga ta colecție de tab-uri va fi restaurată.

Dacă acest lucru nu funcționează, pentru că orice se poate întâmpla atunci când vorbim despre tehnologie, încearcă o comandă rapidă din tastatură. Mai exact, poți apăsa simultan „Control + Shift + T” sau „Command + Shift + T, dacă utilizazi un Mac, și cel mai recent tab sau fereastră închisă se va redeschide automat.

Există o șansă ca tab-ul tău să nu apară nici de data aceasta, mai ales dacă ai folosit cât de puțin Chrome, de când ai pățit „accidentul”. Așadar, poți face click pe opțiunea „Istoric”, din partea de sus a acelui meniu, sau poți folosi combinația de taste „Control + H”, de pe tastatură, (Mac: Command + Y).

Din păcate, nu vei găsi „pachete” de tab-uri în ordinea dorită, dar orice soluție e o soluție. Succes!

Citește și: