Compania Nothing își prezintă primul telefon: când se lansează Phone 1

Compania Nothing își prezintă primul telefon: când se lansează Phone 1

Compania Nothing a prezentat o imagine cu designul primului telefon pe care îl va lansa.

De la lansarea sa la sfârșitul anului 2020, misteriosul start-up Nothing – creat de fostul co-fondator OnePlus Carl Pei – a dus o existență destul de privată. Cu toate acestea, cel de-al doilea produs din istorie, Nothing Phone 1, este acum confirmat că va veni în această vară.

Ca referință, Nothing a fost înființată de Carl Pei după despărțirea de OnePlus. Compania Nothing se pregătește de lansarea primului telefon, eveniment ce avea loc în luna iulie. Mai exact, pe 12 iulie.

În acest sens, compania a publicat o imagine care înfățișează spatele dispozitivului. Primul telefon al companiei se va numi Phone 1 și va avea un spate transparent, conform TechAdvisor. Transparența carcasei de pe spate face să fie vizibile anumite componente interioare.

Phone 1 de la Nothing va fi lansat pe 12 iulie

Aceste imagini de mai jos dezvăluie, de asemenea, că telefonul are un set de benzi de lumină LED. Le puteți vedea în acțiune în acest videoclip de la evenimentul Art Basel și par a fi capabile să clipească în alb, în diferite modele. Probabil că acestea pot fi folosite pentru alerte de notificare, dar nu suntem siguri ce altceva – sau dacă pot fi, de asemenea, setate la o gamă completă de culori.

De asemenea, cadrul telefonului va fi realizat din aluminiu reciclat, spune compania.

Pei și șeful de design Tom Howard au vorbit cu Wallpaper, într-un interviu care conține numeroase informații care oferă mai multe detalii despre dezvoltarea hardware-ului telefonului Phone 1 și, într-o măsură mai mică, software-ul acestuia.

Astfel, spatele transparent găzduiește niște benzi iluminate, unele încadrând lentilele camerelor foto de pe spate. Nu se știe dacă aceste lumini sunt asociate unor funcții. De asemenea, telefonul va avea un procesor Qualcomm Snapdragon, va avea încărcare wireless și va folosi o versiune modificată de Android, care se va numi Nothing OS.

Cu o lansare care urmează să vină, nu știm desigur cât va costa Phone 1. Totuși, așteptați-vă să fie mai accesibil decât majoritatea.

Citește și: