Colecția de benzi desenate Treasures, Thoughts and Trinkets este pe Kickstarter: a fost creată de români

Colecția de benzi desenate Treasures, Thoughts and Trinkets este pe Kickstarter: a fost creată de români

Pronoia AB, compania cross media care dă viață utopiilor, lansează o nouă și exclusivă campanie Kickstarter pentru Treasures, Thoughts and Trinkets, o colecție de 24 de benzi desenate fără cuvinte, dar pline de sens. Autoarea este Ileana Surducan, o renumită autoare de benzi desenate, recunoscută pentru benzile desenate inspirate de basme.

„Poveștile îți pot vindeca sufletul? Treasures, Thoughts and Trinkets este o colecție de 24 de benzi desenate tăcute, care aduc o lume de culoare pentru sufletul tău, un puzzle jucăuș pentru mintea ta și o perspectivă proaspătă asupra vieții de zi cu zi”, a spus Ileana Surducan, autoare de benzi desenate.

Campania Kickstarter Treasures, Thoughts and Trinkets începe astăzi, pe 9 mai, și se va desfășura timp de 30 de zile. Scopul este de a tipări cartea.

Treasures, Thoughts and Trinkets, o colecție altfel de benzi desenate

„Treasures, Thoughts and Trinkets este o colecție minunată de benzi desenate tăcute despre care cred că poate umple inima cititorului cu multă distracție, speranță și optimism”, a declarat Laura Bularca, fondator și CEO al Pronoia AB.

„Începând cu 9 mai, campania Kickstarter Treasures, Thoughts and Trinkets va strânge fonduri pentru a edita, tipări și expedia o carte care poate continua colecția de înaltă calitate pe care am început-o cu The Lost Sunday. Aceasta înseamnă o copertă cartonată A4 cu incrustații aurii, pagini color și hârtie atent selectată”, a menționat ea.

Treasures, Thoughts and Trinkets vor fi, de asemenea, disponibile online în biblioteca digitală de benzi desenate Lost Sunday Comics. Pronoia AB va dezvălui progresiv trailere, povești și materiale frumoase în campania Kickstarter, pe site-ul lor www.pronoia.se și pe canalele de socializare Pronoia AB (@PronoiaGames pe Facebook, Instagram și Twitter).

Acestea sunt benzi desenate pentru copilul tău interior, benzi desenate pentru sufletul tău rătăcitor, benzi desenate care îți vor însenina ziua și îți vor oferi răspunsuri la întrebări neașteptate. Benzile desenate tăcute nu au cuvinte, dar sunt pline de sens, iar limbajul lor este universal.

Urmărește campania Kickstarter Treasures, Thoughts and Trinkets AICI.

Citește și: