28 feb. 2022 | 10:55

Cele mai bune filme inspirate din benzi desenate, în opinia unui expert, James Gunn

ACTUALITATE
Cele mai bune filme inspirate din benzi desenate, în opinia unui expert, James Gunn

Regizorul „Guardians of the Galaxy” și „The Suicide Squad”, James Gunn, a dezvăluit care sunt cele trei filme inspirate din benzi desenate, din topul personal.

Conform mărturisirilor, adaptarea cinematografică pentru „Deadpool” este una dintre preferatele sale, fără îndoială. Pelicula ce îl distribuie pe Ryan Reynolds în rol principal a fost regizată de Tim Miller, după cum bine știm. La rândul lui Gunn s-a ocupat de regie atât pentru Marvel, cât și pentru DC, așadar se poate spune că are o părere acreditată, din acest punct de vedere.

Cu toate că, cel puțin inițial, „Deadpool” a reprezentat mai mult un pariu pe care producătorii l-au făcut, s-a dovedit a fi un mare succes atât din punct de vedere al reacțiilor criticilor, cât și în ceea ce îi privește pe fanii nișă.

Vestea bună este că, în 2023, vom fi martorii lansării părții cu numărul trei, Ryan Reynolds confirmând că „Deadpool 3” va deveni realitate.

În ciuda confirmării celui de-al treilea film „Deadpool”, fanii și-au pus întrebări în legătură cu schimbările posibile. Spre exemplu, noul film va fi sub bagheta Disney, așadar acest lucru ar trebui să vină cu modificări la pachet. Rămâne de văzut dacă acest modificări vor fi oportune sau, dimpotrivă, vor trage franciza în jos.

Se poate spune că „Deadpool 3” pleacă cu un „handicap” la drum, pe de-o parte din pricina Disney, pe de altă parte, din cauza întârzierii de lansare care, în mod evident, nu are cum să fie un lucru bun, în contextul continuității.

Top 3 cele mai bune filme inspirate din benzi desenate, conform lui James Gunn

Potrivit expertului în domeniu, James Gunn, cele mai bune filme inspirate din benzi desenate, în opinia sa, sunt „Spider-Man: Into the Spider-Verse”, „Deadpool” și „Iron Man”. Dezvăluirea a fost făcută de Gunn pe Twitter, unde regizorul a intrat în interacțiune cu fanii săi pe sistemul: „publicul întreabă, James Gunn răspunde”. Tweet-ul cu pricina poate fi văzut mai jos:

În prezent, James Gunn lucrează la următorul său proiect Marvel „Guardians of the Galaxy Vol. 3”.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele