Cine va fi noul James Bond: Idris Elba, Tom Hardy și Henry Cavill, pe lista scurtă

Cine va fi noul James Bond: Idris Elba, Tom Hardy și Henry Cavill, pe lista scurtă

Producătorul francizei James Bond, Barbara Broccoli, recunoaște că fanii ar putea fi nevoiți să mai aștepte mult timp până să afle ce actor va juca, de acum încolo, rolul agentului 007.

Cel mai recent, agentul secret a fost interpretat de actorul Daniel Craig, începând cu anul 2006, când a fost lansat Casino Royale. Reprezentarea personajului, făcută de Craig, i-a adus actorului aprecieri din partea fanilor, dar și critici deopotrivă.

Anunțul plecării lui Daniel Craig, în urmă cu doi ani, i-a lăsat pe fani cu o sumedenie de întrebări în legătură cu cine ar putea juca emblematicul 007 în filme viitoare, iar nerăbdarea lor a crescut exponențial, de atunci.

Idris Elba, Tom Hardy sau Henry Cavill, câteva dintre numele propuse pentru rolul principal în următorul film James Bond

Așadar, este lesne de înțeles de ce zvonurile continuă să se propage. În ciuda acestui fapt, totuși, au existat puține progrese în ceea ce privește căutarea unui nou Bond. În prezent, Idris Elba, Tom Hardy și Henry Cavill sunt incluși pe listă scurtă, însă neoficială, de potențiali actori care ar putea să-l întruchipeze pe James Bond, în ceea ce va fi cea de-a 26-a parte a francizei.

Broccoli a declarat pentru Variety, într-un interviu recent, că decizia asupra următorului actor care să îl interpreteze pe James Bond ar putea fi luată în viitor, însă nu pare să se grăbească nimeni, în acest sens.

„Este o decizie importantă. Nu este doar despre atribuirea unui rol. Este vorba despre o întreagă regândire a francizei. Sunt aici ca să sărbătoresc unul dintre cei mai mari actori de pe planetă, pe Daniel Craig”, a declarat Barbara Broccoli.

Conform declarației, Broccoli continuă să-l sprijine profesional pe Craig chiar și după plecarea lui din franciză.

Rămâne de văzut cine va juca, până la urmă, rolul lui James Bond, pe viitor, iar dacă actorul care va fi desemnat se află în lista de trei, de mai sus. Există posibilitatea ca, pe viitor, să apară și alte nume pe listă, totuși. Viitorul rămâne incert.

Citește și: