25 mai 2022 | 17:58

Chris Evans îl vânează pe Ryan Gosling în trailerul filmului The Gray Man: când îl vezi pe Netflix

ACTUALITATE
Chris Evans îl vânează pe Ryan Gosling în trailerul filmului The Gray Man: când îl vezi pe Netflix

Netflix dezvăluie trailerul oficial The Gray Man, un thriller plin de acțiune, cu regizorii Avengers: Endgame, frații Russo.

Ryan Gosling este un asasin de elită aflat pe fugă în trailerul oficial The Gray Man. Adaptarea romanului cu același nume al lui Mark Greaney a rămas în dezvoltare de peste un deceniu, schimbând regizorii – Ad Astra, James Gray, cu duo-ul „Avengers: Endgame”, frații Russo, la jumătatea anului 2020. Deși o varietate de vedete au fost în discuții anterior pentru proiect, inclusiv Brad Pitt și Charlize Theron, Netflix, în cele din urmă, a obținut drepturile cu Ryan Gosling și Chris Evans pentru a conduce distribuția.

The Gray Man apare pe Netflix în iulie

Gosling joacă în film în rolul unui mercenar calificat Court Gentry care descoperă secrete întunecate ale CIA și este forțat să fugă cu o țintă pusă pe cap, în timp ce vânătorii de recompense îl urmăresc pe tot globul, inclusiv fostul său coleg psihopat, Lloyd Hansen – Evans.

Alături de Gosling și Evans, distribuția pentru film îi mai include pe Ana de Armas din Knives Out, Regé-Jean Page din Bridgerton, Jessica Henwick din The Matrix Resurrections, câștigătorul Oscar Billy Bob Thornton, nominalizatul la Oscar Alfre Woodard, DeObia Oparei din Loki și Michael Gandolfini. Cu lansarea filmului chiar după colț, publicul primește prima privire asupra revenirii rușilor la genul de acțiune.

Pe măsură ce filmul se pregătește pentru lansarea în iulie, Netflix a lansat trailerul oficial al peliculei. Videoclipul îl prezintă pe iscusitul mercenar Gosling și pe ticălosul maniacal Lloyd, în timp ce se întrec în jurul globului într-un joc mortal de-a șoarecele și pisica.

Bugetul pentru unul dintre cele mai scumpe filme produse de Netflix până la această oră se pare că va fi de 200 de milioane de dolari. Banii vor fi investiți în The Gray Man, cu Ryan Gosling și Chris Evans (Captain America) în rolurile principale.

Vezi mai jos trailerul pentru The Gray Man.