Cel mai recent trailer Star Trek: Strange New World promite o revenire la origini: ce e nou, ce e vechi

Cel mai recent trailer Star Trek: Strange New World promite o revenire la origini: ce e nou, ce e vechi

La mai puțin de o lună înainte de premiera „Star Trek: Strange New Worlds”, Paramount+ a distribuit un nou trailer pentru acest serial, menit să readucă spiritul Trek în inimile fanior devotați ai francizei.

Pentru cei care s-au săturat deja de tonul întunecat, în timpul erei Alex Kurtzman, „Strange New Worlds” se prezintă ca o întoarcere la optimismul și romantismul de altădată, în viziunea creatorului Gene Roddenberry. „Îmi place această meserie”,  îi spune căpitanul Pike, în trailer, personalului Number One, interpretat de Rebecca Romijn. Tot în trailer mai putem vedea un scurt montaj al unora dintre aventurile pe care echipajul Enterprise le va va trăi pe propria piele, în primul sezon al seriei.

„Star Trek: Strange New Worlds” promite să fie ceea ce alte filme și seriale recente nu au fost

În mod evident, așa cum menționam anterior, „Star Trek: Strange New Worlds” promite să ne readucă la origini, adică în miezul acelor povești cu tâlc, care ne-au fascinat începând cu „Original Series” și continuând cu „Next Generation”, „Voyager, Deep Space Nice” sau chiar „Enterprise”. Desigur, rămâne de văzut dacă serialul va livra exact ce a promis. Judecând, însă, după imaginile prezentate în trailer, ne declarăm optimiști.

Acțiunea este amplasată cu un deceniu înainte de cea a Seriei Originale și, din câte știm,  „Strange New Worlds” prezintă viața și aventurile personajelor consacrate din seriile Trek, înainte de perioada de definire a lor, pe nava flagship Enterprise. Din distribuție vor face parte Anson Mount, Rebecca Romijn și Ethan Peck, reluând rolurile din „Star Trek: Discovery”, respectiv ca Pike, Spock și Number One.

Distribuția va fi completată actrița Celia Rose, portretizând o tânără Nyota Uhura, dar și de alți câțiva nou-veniți care așteaptă să fie prezentanți, în cele ce urmează.

Trebuie menționat că, cel puțin în SUA, „Star Trek: Strange New Worlds” va fi difuzat exclusiv pe Paramount Plus.

Data oficială de lansare a acestui serial este 5 mai 2022.

Citește și: