Doliu la Hollywood. A murit actrița celebră din Seinfeld, vestea tristă venită din SUA

Doliu la Hollywood. A murit actrița celebră din Seinfeld, vestea tristă venită din SUA
A urit o actrita care a jucat in Seinfeld

Doliu la Hollywood. A murit actrița celebră din Seinfeld, vestea tristă venită din SUA. Este jale mare în lumea filmului după ce celebra actriță s-a stins din cauze naturale. Tragedia a avut loc sâmbătă, iar cunoscuta actriță era celebră pentru rolul mamei lui George Constanza pe care l-a interpretat în îndrăgitul serial. Acesta s-a întins pe parcursul a nouă sezoane.

Lumea filmului este în doliu. A murit o actrița celebră din Seinfeld. Ce rol interpreta

Estelle Harris, actrița cunoscută datorită serialului Seinfeld, a decedat sâmbătă, la vârsta de 93 de ani. Moartea a survenit din cauze naturale. Actrița era cunoscută datorită rolului Estelle Costanza, mama lui George din îndrăgitul serial Seinfeld.

În serial, Estelle își bătea la cap fiul atât de mult încât acesta încearca întodeauna, fără succes, să o convingă să se mute definitiv în Florida, departe de New York City și de el, unde se desfășura acțiunea serialului.

Ce spunea Estelle Harris despre rolul ei

„Ea este mama pe care toată lumea o iubește, chiar dacă este o pacoste”, declara Estelle Harris despre rolul ei pe care îl interpreta în celebrul serial pentru Pittsburgh Post-Gazette, în anul 1998.

După ce cele nouă sezoane ale serialului Seinfeld s-au terminat, Estelle Harris și-a continuat cariera pe scenă și pe marele ecran în multe alte roluri. De asemenea, actrița a dat voce Mrs. Potato Head din Toy Story 2.

Cine a fost Estelle Harris

Actrița Estelle Harris a fost născută în New York în anul 1928 și a crescut într-o suburbie a orașului Pittsburgh. S-a căsătorit la începutul anilor 1950 și a revenit la actorie odată ce copiii i s-au făcut mari.

Estelle Harris a trei copii de pe urma cărora s-a ales cu trei nepoți, unul dintre aceștia dăruindu-i și un strănepot.

Succesul Seinfeld a venit cu timpul

Serialul Seinfeld este un sitcom american, creat de Larry David și Jerry Seinfeld, care, de asemenea, joacă rolul principal. Primul episod, episodul pilot al îndrăgitului serial a fost transmis la TV în data de 5 iulie 1989, serialul propriu-zis începând în luna mai a anului 1990.

Chiar dacă nu a înregistrat un succes imediat, popularitatea serialului a crescut în timp, serial cu serial. Astfel, în anii 1992-1993, în sezonul al IV-lea al serialului, s-a aflat pentru prima oară în topul 25 al serialelor în funcție de audiență, pentru ca în sezonul cinci, anii 1994-1995, să se situeze pe locul întâi.

Câți telespectatori au urmărit ultimul episod din Seinfeld

Nu în ultimul rând, când ultimul episod al serialului Seinfeld a fost transmis pe data de 14 martie 1998, acesta a fost vizionat de nu mai puțin de 76 milioane de telespectatori, un adevărat record.

Serialul Seinfeld este cunoscut ca „serialul despre nimic”, însă de fapt, s-a dovedit a fi un serial plin de fantezie, care a îndrăznit să încalce numeroase tabuuri.